Een Taftan kussen is mooi en voordelig

 

Een Taftan kussen heeft leuke applicaties

Een kussen van Taftan heeft ridder symbolen of symbolen van dieren, hartjes of insecten geappliqueerd. De kussens zijn zacht en versieren het kinderbed. De ridderkussens zijn bijzonder leuk voor jongens en de roze hartjes kussens staan schattig bij meisjes op hun bed. Er is keuze genoeg. Ook de overige topmerken hier op Babypark hebben een originele aanbieding kussens. De Taftan kussens zijn allemaal weer anders.

Lees meer...

 

Een Taftan kussentje maakt het verschil

Een Taftan kussentje is een sfeermaker en sfeer bepaler in de kinderkamer. Bij mooie strakke kindermeubels van design is het nodig om speelse vrolijke kussens toe te voegen. Zo wordt de kinderkamer een plek waar je kinderen graag zullen komen. Wil je Taftan kussentjes kopen of andere accessoires kijk dan rustig rond hier in de webwinkel. Bij Babypark kun je dag en nacht een bestelling plaatsen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Sierkussen

    Dit Taftan Hello World Sierkussen is een vrolijke accessoire dat een zachte uitstraling geeft aan het interieur. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar en wordt geleverd inclusief vulling.
    22,95
1 Resultaten
Trustpilot