Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Deurbeveiliging baby

Tijdens de ontdekkingstochten van jouw kindje kan het ook bepaalde gevaren tegenkomen zoals wandcontactdozen of een trapgat. Maar ook een kastdeur of kamerdeur kan er voor zorgen dat jouw kindje tussen de deur komt of als het ouder is, zichzelf wellicht onbedoeld opsluit. Ook loert het gevaar bij de keukenkastjes omdat jouw kindje iets gevaarlijks kan pakken zoals chemische middelen of misschien een scherp voorwerp. Bij Babypark vind je verschillende oplossingen op het gebied van baby deurbeveiliging. Bekijk onze webshop en bestel.

Lees meer...

Assortiment deur veiligheid baby

In het assortiment voor deurbeveiliging voor de baby hebben we bijvoorbeeld de producten van Safety first. Zo is er een zelfklevende kastdeurklem die je eenvoudig op je keukenkastjes kunt plakken. Op die manier kan jouw kindje die niet eenvoudig opentrekken. De ontgrendeling geschiedt in dit geval met een knop. Ook hebben we van dit merk een kastdeurklem die gebruikt kan worden op kastdeuren die met handgrepen of deurknoppen zijn te openen. Er is een dubbele handeling nodig om de kastdeurklem te ontgrendelen. Jouw kindje kan dan niet bewust of onbewust de kastdeur openen. Zo kunnen er ook geen handjes tussen de deur komen of iets uit de kast worden gepakt dat niet voor kinderen is bestemd. Naast producten voor deur veiligheid voor de baby hebben we ook andere artikelen die helpen om jouw huis veiliger te maken voor jouw kindje. Bekijk ons hele assortiment voor de mogelijkheden.

Bestellen deurbeveiliging baby

Bestel de baby deurbeveiliging voor 20:00 uur zodat we het dezelfde dag nog kunnen versturen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is dan is de verzending gratis. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores gaan om te zien wat er allemaal nog meer verkrijgbaar is op het gebied van veiligheid en andere artikelen. Ons team van verkoopspecialisten informeert jou graag over alle mogelijkheden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader