Digitale babyweegschaal

Meten is weten luidt het gezegde maar dat geldt ook voor wegen. Om het groeiproces bij te houden van jouw kindje is wegen net als meten een belangrijk instrument. Wil je het gewicht kunnen aflezen van een groot duidelijk lcd display dan biedt een digitale baby weegschaal uitkomst. Deze weegschalen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een design waarop jouw kindje comfortabel kan liggen tijdens het wegen. Bekijk ons assortiment voor een mooie digitale baby weegschaal. Bij Babypark bestel je dit tegen de laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt.

Lees meer...

Assortiment baby weegschaal digitaal

Vooral voor premature baby’s is het natuurlijk van belang om de groei en het gewicht nauwlettend in de gaten te houden na een voedingssessie. Bij Babypark hebben we daar praktische weegschalen voor met mooie duidelijke displays waarop het gewicht goed af te lezen is. We hebben een weegschaal met geheugenfunctie zodat de laatste weging nog even terug te lezen is voordat je de nieuwe doet. We hebben zelfs een digitale babyweegschaal van Alecto die via bluetooth verbinding kan maken met je smartphone of tablet. Je kunt via de app ook de lengte bijhouden en hoofdomtrek. Daarvoor is ook een meetlint meegeleverd. Je kunt de groei van jouw kindje ook vergelijken met het gemiddelde op die leeftijd. Zo krijg je meteen een goed inzicht. De weegschaal is te gebruiken tot kinderen van een jaar of 8 (25 kg).

Bestellen digitale baby weegschaal

Bestellen van jouw digitale babyweegschaal kan ook digitaal door het via onze webshop te bestellen. We versturen de betreffende weegschaal zonder bezorgkosten in rekening te brengen. Elke bestelling met een bestelwaarde van 20 euro of meer wordt namelijk gratis bezorgd. Bestel je de weegschaal voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je bent ook altijd welkom in onze megastores waar je ook een team van productspecialisten vindt dat jou kan helpen bij jouw keuze. De adresgegevens en openingstijden vind je op onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto BC-30 Babyweegschaal

    De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

    74,99

    64,99

1 Resultaten
Trustpilot