Digitale oorthermometer baby

Met een digitale oorthermometer voor de baby kun je op een comfortabelere manier de temperatuur opmeten dan dat rectaal te doen. Voor het meten moet de thermometer wel het trommelvlies kunnen bereiken want dat is waar de temperatuur gemeten moet worden. Bij baby’s jonger dan 3 maanden is dat lastiger te bereiken door een nauwere doorgang. Bekijk het hele assortiment en kies met een gerust hart jouw gewenste thermometers. Want wat je ook kiest; het is gedekt door onze laagsteprijsgarantie waardoor je altijd voordelig uit bent.

Lees meer...

Assortiment digitale oorthermometer baby

In ons assortiment vind je verschillende oorthermometers van standaard thermometers met flexibel uiteinde tot modellen die ook geavanceerde opties hebben zoals een koortsalarm en geheugenfunctie om de laatste meting te kunnen tonen. In onze setjes kun je ook de oorthermometer bestellen in combinatie met fopspeenthermometers met display en badthermometers. Alle thermometers zijn uitgevoerd in dezelfde kleurschakering en de badthermometer is ook meteen als badspeeltje te gebruiken omdat het kan drijven. De thermometer kan niet alleen de temperatuur van het badwater meten maar ook de omgevingstemperatuur in de kinder- of babykamer.

Bestellen digitale oorthermometer voor baby

Bestel jouw baby digitale oorthermometer via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan wordt het gratis verzonden. Naast onze webshop is het ook mogelijk om onze megastores te bezoeken. We hebben er 10 in Nederland. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Taupe

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Taupe nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Sepp Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Luma Spikkels Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Spikkels Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water goed op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Steppe Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Babypark Digitale Thermometer Flexibel

  De Babypark Digitale Thermometer Flexibel is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kleintje meet. De thermometer heeft een flexibele punt, wat fijn is voor je kleintje!
  5,99
 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 6,71

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Luvion Bad / Kamer Thermometer

  Deze Luvion Bad / Kamer Thermometer is door zijn vorm en materiaal een zeer sfeervolle thermometer. De kwalitatief hoogwaardige thermometer geeft een visueel alarm als de temperatuur te hoog is.
  11,95
 • Quick view

  Luma Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 16,79

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.

  10,99

  9,95

 • Quick view

  Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw

  Met deze Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw kies je zelf de beste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. De drie verschillende thermometers bevatten een scala aan mogelijkheden.

  29,95

  27,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Alecto Infrarood Oorthermometer

  De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink

  Meet met de Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer Wit

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  5,99

  4,50

19 Resultaten
Trustpilot