Bye Bites eerste hulp

Met een eerste hulp setje van Bye Bites heb je alles bij de hand wat je nodig hebt na een ongeluk. Een steken- en betenset van Bye Bites bevat producten voor de behandeling van een steek of beet. In het setje zit onder meer een tekenpincet, wondreinigingsdoekjes en uitzuigmondjes. Een steken- en betenset van Bye Bites is heel fijn om binnen handbereik te hebben.

Lees meer...

Bye Bites eerste hulp setje voor onderweg

Veel Bye Bites eerste hulp setjes, zoals een steken- en betenset van Bye Bites, hebben een compact formaat. Hierdoor neem je het setje heel gemakkelijk overal mee naartoe. Trek je de natuur in, neem dan zeker een Bye Bites steken- en betensetje mee.

Over Bye Bites

Bye Bites is een merk van insectenproducten. Deze producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. De producten zijn te gebruiken na de steek maar ook ter voorkoming van de steek. Het Bye Bites steken- en betenset is een compleet set met producten om een insectenbeet te behandelen, inclusief een hulpwijzer voor steken en beten. Daarnaast zijn ook tal van producten los verkrijgbaar. Wij verkopen ook regelmatig gels die insectenbeten zoveel mogelijk voorkomen. Speciale muggengels houden muggen bijvoorbeeld op een afstand. Ons aanbod Bye Bites producten kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod eerste hulp setjes van Bye Bites aan. Jouw gewenste eerste hulp setje van Bye Bites bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw bestelde Bye Bites eerste hulp setje. Wij bezorgen het bestelde artikel zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij je bestelling meestal meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij het setje dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    HeltiQ Steken- & Betenset

    Dankzij deze HeltiQ Steken- & Betenset heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet van bijvoorbeeld een wesp of teek. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
    19,99
1 Resultaten