Naïf eerste hulp

Naïf eerste hulp producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Alle producten zijn gemaakt op natuurlijke basis. Jouw kindje wordt naïef geboren: helemaal puur. Allerlei niet-natuurlijke, toxische stoffen horen daar niet bij. Dat is de gedachte achter het merk Naïf. Bekijk op deze pagina onze Naïf eerste hulp producten.

Lees meer...

Naïf zonnebrandcrème en after sun

Regelmatig hebben wij Naïf zonnebrandolie of zonnebrandcrème voor je kind in ons assortiment. Naïf zonnebrand crème voor je kind heeft meestal factor 50. Het beschermt de kwetsbare huid van je kind gedurende twee uur tegen de zon. Naïf zonnebrand crème bevat natuurlijke stoffen en is dus ook aan te raden indien je kind een gevoelige huid heeft. Is je kind verbrand door de zon, dan is Naïf after sun voor kinderen een aanrader. Deze crème is verkoelend en draagt ook bij aan het herstel van de huid.

Over Naïf

Het merk Naïf is in opgericht door twee vader, Jochem en Sjoerd. Toen zij beiden in 2013 vader werden, ontdekten zij dat zelfs babyverzorgingsproducten soms schadelijke stoffen bevatten. En dus ontstond het idee om zelf babyverzorgingsproducten op de markt te brengen waarin alleen stoffen zitten die de babyhuid echt nodig heeft, stoffen die goed zijn voor de huid en voor het milieu. Inmiddels is het assortiment van Naïf nog verder verbreed en zijn er van dit merk ook verzorgingsproducten voor volwassenen op de markt gebracht. In Naïf verzorgingsproducten zitten ingrediënten als katoenzaadolie, advocado-olie, lijnzaadolie, tomatenextract, zinkoxide en kokosvezels. De producten bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. Verder zijn Naïf producten verpakt in materialen die het milieu zo min mogelijk schade toebrengen. Onze Naïf eerste hulp producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de producten zo snel mogelijk jouw kant op komen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnenbrandcrème 100 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnenbrandcrème SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De zonnebrandcrème met factor 30 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.

  21,95

  19,99

 • Quick view

  Naïf Verkoelende After Sun Gel

  De Naïf Verkoelende After Sun Gel is heerlijk na een volle dag in zon! De after sun bevat natuurlijke ingrediënten en zorgt voor herstel van de huid. Gebruik de gel in combinatie met de zonnebrand van Naïf.
  14,95
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrandcrème 200 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrandcrème SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De zonnebrandcrème met factor 30 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  35,95
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij 100 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de UV-stralen van de zon. De zonnebrand met factor 50 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  26,95
 • Quick view

  Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij 200 ml

  Met de Naïf Beschermende Zonnebrand Lotion Parfumvrij SPF 50 wordt jouw kindje optimaal beschermd tegen de UV-stralen van de zon. De zonnebrand met factor 50 bevat natuurlijke ingrediënten en is waterbestendig.
  39,95
5 Resultaten
Trustpilot