Goede baby thermometer

Een goede thermometer voor de baby hoort natuurlijk tot de basisuitrusting van elke ouder. Er zijn verscheidene baby thermometers die goed zijn en je op verschillende manieren kunt gebruiken. Rectaal is natuurlijk vaak onprettig en daarom zijn oorthermometers ook een populaire keuze. Deze zijn minder oncomfortabel zolang jouw kindje ouder is dan 3 maanden. Voor die tijd is het gehoorgang te nauw om bij het trommelvlies te komen waar de temperatuur gemeten wordt. Bij Babypark kun je in ieder geval voor verschillende oorthermometers kiezen. Aangezien wij werken met de laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel voor een goede baby thermometer.

Lees meer...

Assortiment thermometer baby

Voor een baby thermometer van een goed merk kun je in het assortiment van Babypark terecht. Zo hebben we een mooie Alecto thermometer. Deze snelle en goede oor thermometer voor de baby heeft een groot en duidelijk LCD en koortsalert. Het heeft zelfs een geheugenfunctie waardoor je snel de laatste meting kunt terugzien. De badthermometer kan drijven en dienst doen als speeltje maar kan ook de temperatuur in de kamer meten. Zo weet je ook hoe warm je jouw kindje aan moet kleden.

Bestellen baby thermometer

Bestel jouw goede baby thermometer veilig en snel via de webshop van Babypark. Voor bestellingen die voor 20:00 uur op een werkdag worden geplaatst geldt dat ze dezelfde dag verzonden worden. Is de bestelwaarde tenminste 20 euro dan worden er geen bezorgkosten berekend. In de ruim opgezette showrooms in onze megastores kun je natuurlijk ook terecht. Wij hebben er inmiddels 10 verspreid over heel Nederland.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Taupe

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Taupe nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Sepp Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  8,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Spikkels Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water goed op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Steppe Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  8,99
 • 2 stuks voor €9,99
  Quick view

  Babypark Digitale Thermometer Flexibel

  De Babypark Digitale Thermometer Flexibel is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kleintje meet. De thermometer heeft een flexibele punt, wat fijn is voor je kleintje!
  5,99
 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  6,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.

  10,99

  8,95

 • Quick view

  Luvion Bad / Kamer Thermometer

  Deze Luvion Bad / Kamer Thermometer is door zijn vorm en materiaal een zeer sfeervolle thermometer. De kwalitatief hoogwaardige thermometer geeft een visueel alarm als de temperatuur te hoog is.
  11,95
 • Quick view

  Luma Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  17,23
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,95

 • Quick view

  Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw

  Met deze Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw kies je zelf de beste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. De drie verschillende thermometers bevatten een scala aan mogelijkheden.

  29,95

  27,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,95

 • Quick view

  Alecto Infrarood Oorthermometer

  De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink

  Meet met de Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer Wit

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  5,99

  4,50

19 Resultaten
Trustpilot