Grote hydrofiele doek

Bij Babypark kun je ook terecht voor hydrofiele luiers en grote hydrofiele doeken die, net als de luiers, kunnen worden ingezet voor vele zaken. Zo kun je de doeken bijvoorbeeld ook gebruiken als handdoek. Doordat ze licht en compact zijn, kom je overal makkelijker bij. Dankzij de goede absorberende eigenschappen drogen ze jouw kindje goed af. Zelf zijn de doeken trouwens ook snel weer droog. Een grote hydrofiele doek kan ook gebruikt worden als dekentje in de reiswieg van de kinderwagen of zelf voor het inbakeren van jouw kindje. Waar je het ook voor gaat gebruiken, je bestelt het natuurlijk bij Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je immers nooit teveel.

Lees meer...

Assortiment hydrofiele doek groot

De grote hydrofiele doeken in het assortiment zijn in verschillende maten verkrijgbaar zoals 70x70, 80x80 en zelfs 120 x 120 cm. Sommige doeken zijn gemaakt van bamboevezels die vocht absorberend en ademend zijn. Vooral de hele grote doeken zijn geschikt voor het wikkelen van jouw baby in het doek. Ook kunnen ze dienst doen als bescherming tegen de zon. De grote doeken hebben dus vele mogelijkheden. Ervaar ook de veelzijdigheid van een hydrofiele doek in groot formaat en bestel het via onze webshop. We hebben verschillende uitvoeringen met leuke prints.

Bestellen grote hydrofiele doeken

Bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop en ook voordelig want naast de laagsteprijsgarantie, betaal je ook nog eens geen bezorgkosten voor bestellingen van 20 euro of meer. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt het, mits op voorraad, nog dezelfde dag verzonden. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores komen. Daar kun je voelen hoe heerlijk zacht de doeken zijn en vind je uiteraard ook de rest van ons assortiment. Een team van productspecialisten helpt je wegwijs maken. Wil je weten waar een megastore in jouw regio zit? Bekijk dan de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  25,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek

  Deze prachtige Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  24,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Hydrofieldoek 3 Stuks

  De stijlvolle Sebra Hydrofieldoek 3 Stuks is gemaakt van 100% biologisch katoen en voelt heerlijk zacht aan. Je kunt de hydrofiel doek bijvoorbeeld gebruiken als inbakerdoek, omslagdoek, handdoek of wieglaken.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Baby Bello Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de fijne grootte van de doek kan deze uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  5,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Little Pink Flowers Donkerroze 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Little Pink Flowers Donkerroze 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,99

 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 18,39

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Flowers & Butterflies Roze 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Flowers & Butterflies Roze 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Olive / Sailors Bay White 70 x 70 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Olive / Sailors Bay White 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal zijn de washandjes ademend en nemen ze veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest / Dusty Blue Hydrofiel Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Forest / Dusty Blue Hydrofiel Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot