Grote hydrofiele luiers

Met een hydrofiele luier kun je vele kanten op. Niet alleen zorg je voor een duurzame oplossing wanneer je ze als luier inzet en bescherm je de huid van jouw kindje, het is ook een erg veelzijdig artikel. De eigenschappen die het nodig heeft als luier, komen ook van pas bij het gebruik als handdoek bijvoorbeeld. Het absorbeert vocht en droogt snel. Daarnaast kan het ook prettig zijn om een klein formaat handdoek te hebben aangezien je overal wat eenvoudiger bij kunt. Ook een ideale oplossing voor onderweg want ze zijn door het compacte formaat eenvoudig op te bergen en mee te nemen. Daarnaast zijn de hydrofiele luiers te gebruiken als monddoekje en eindigen ze vaak als een algemeen schoonmaakdoekje. De hydrofiele doeken zijn in verschillende formaten beschikbaar. Bestel het formaat dat je nodig hebt.

Lees meer...

Assortiment grote hydrofiele luiers

Met een hydrofiele luier in groot formaat heb je nog meer mogelijkheden dan met de klein formaat luiers. Met de grote hydrofiele doeken kun je bijvoorbeeld ook jouw kindje inbakeren zodat ze dezelfde geborgenheid kunnen ervaren als in de baarmoeder. In ons assortiment hebben we zelfs hydrofiele doeken van 120x120cm. Niet alleen bieden we verschillende formaten maar de hydrofiele doeken zijn ook met verschillende prints te bestellen. Zo is een groot hydrofiel doek ook leuk als een speelkleedje. Bekijk de verschillende prints en uitvoeringen en laat je verrassen.

Bestellen hydrofiele luiers groot

Je bestelt de hydrofiele luier groot of klein en wanneer je dat voor 20:00 uur doet, wordt het dezelfde werkdag nog verstuurt. Bestel je voor 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Ga je toch liever langs bij een van onze megastores dan kan dat natuurlijk ook. Dan kun je in de showroom van duizenden vierkante meters naast de grote hydrofiele luiers ook meteen een blik werpen ons overige assortiment. Met je vragen kun je ook direct terecht bij ons team van productspecialisten.

Lees minder...
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  25,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek

  Deze prachtige Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  24,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  29,95
 • Quick view

  Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks

  De Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  16,95

  13,39

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Baby Bello Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Baby Bello Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de fijne grootte van de doek kan deze uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  5,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Fairytale XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Magnolia Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Little Pink Flowers Donkerroze 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Little Pink Flowers Donkerroze 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 18,39

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Golden Hour Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Little Dutch Little Goose Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Flowers & Butterflies Roze 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Flowers & Butterflies Roze 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  27,95

  25,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Olive / Sailors Bay White 70 x 70 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Olive / Sailors Bay White 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal zijn de washandjes ademend en nemen ze veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Magnolia XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest / Dusty Blue Hydrofiel Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Forest / Dusty Blue Hydrofiel Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vaderdag
Trustpilot