Hydrofiele monddoekjes

Wanneer het gaat om luiers kun je bij Babypark kiezen uit verschillende hydrofiele opties. Door de veelzijdigheid van de hydrofiele eigenschappen zijn deze luiers voor nog veel meer zaken in te zetten. Het absorberende vermogen en het feit dat ze snel drogen, maakt deze hydrofiele luiers ook geschikt om als handdoek te gebruiken. Bestel je een van de grote hydrofiele doeken uit ons assortiment dan kun je het ook gebruiken voor het in bakeren van jouw kindje, de stof is ook goed ademend. Of leg het op de vloer en gebruik het als speelkleed. De hydrofiele luiers kunnen door hun handzame formaat ook gebruikt worden als hydrofiel monddoekje.

Lees meer...

Assortiment hydrofiele doekjes

In ons assortiment vind je verschillende zijdezachte hydrofiele luiers en doeken met of zonder leuke print. Bestel de grootte die je nodig hebt voor jouw gebruiksdoel. De luiers komen in sets van 2,3,4 of 6 stuks. Sommige hydrofiele doeken beschikken ook over bamboevezels en zoals gezegd hebben we vele verschillende leuke prints en patronen met bijvoorbeeld een safari thema of met katjes. Bekijk het assortiment van A-merken en bestel jouw hydrofiele monddoekjes eenvoudig via onze webshop. Babypark biedt de laagsteprijsgarantie dus sla ook voordelig jouw monddoekjes van hydrofiel, luiers en grote doeken in.

Bestellen hydrofiel monddoekje

Wanneer je een paar setjes monddoekjes hydrofiel inslaat zodat je altijd een setje schoon hebt als de andere doekjes in de was zijn, dan zit je waarschijnlijk op een bestelwaarde van 20 euro of meer. In dat geval rekenen we geen verzendkosten. Heb je jouw bestelling ook nog voor 20:00 uur geplaatst dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je kunt uiteraard ook altijd even langskomen in een van onze megastores waar je naast ons assortiment hydrofiele doekjes ook vele andere productgroepen vindt. Ons team van verkoopspecialisten helpt je graag op weg en staat klaar voor het beantwoorden van je vragen.

Lees minder...
127 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Monddoekje Botanic 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Monddoekje Botanic 4 Stuks is gemaakt van 100% organisch katoen. Het Briljant Baby monddoekje is voorzien van een stijlvol design. Het monddoekje is wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiers worden geleverd per 4 stuks en zijn wasbaar tot 40°C in de wasmachine. Voorzien van een stijlvol design.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 11,19

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Swaddle 2 Stuks

  De Done By Deer Sea Friends Swaddle 2 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.

  39,95

  37,91

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Monddoekje Wit 4 Stuks

  De stijlvolle Briljant Baby Organic Monddoekje Wit 4 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit. De doekjes worden geleverd per 4 stuks en zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen.
  4,50
 • Quick view

  Meyco Shells Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Shells Hydrofiel Luiers 3 Stuks is een echte musthave voor iedere ouder. De doeken kunnen op verschillende manieren worden gebruikt voor de verzorging van je kindje en wordt per 3 stuks geleverd.

  Normale prijs: 7,95

  Special Price 5,50

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Hydrofiel Luier 3 Stuks

  De Done By Deer Sea Friends Hydrofiel Luier 3 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. De set bestaat uit drie luiers.

  21,95

  18,95

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Blush Roze / Flowers & Butterflies 70 x 70 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Blush Roze / Flowers & Butterflies 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  24,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Wit 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Wit 4 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Deze set bestaat uit 4 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Sailors Bay 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  27,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Luiers 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Luiers 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De Briljant Baby hydrofiele luiers zijn wasbaar op 30 graden.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 10,39

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Monddoekje 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Birds Hydrofiel Monddoekje 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikken over een vrolijke print. De stijlvolle hydrofiel monddoekjes zijn wasbaar op 30 graden.

  Normale prijs: 5,95

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose / Pure Monddoekjes Olive 3 Stuks

  Met deze Little Dutch Little Goose / Pure Monddoekjes Olive 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  10,95
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Washandjes 5 Stuks

  De Done By Deer Sea Friends Washandjes 5 Stuks zijn onmisbaar bij het wassen van je kindje. De washandjes zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. De set bestaat uit 5 washandjes.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Cheetah Hydrofiel Luiers Taupe 3 Stuks

  De Meyco Cheetah Hydrofiel Luiers Taupe 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Jollein Pear Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Met dit Jollein Pear Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  4,99
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier

  De stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Hydrofiel Luier is een musthave voor iedere ouder met een kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  29,95
 • Quick view

  Meyco Vintage Flower Monddoek Taupe 3 Stuks

  De Meyco Vintage Flower Monddoek Taupe 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,95
 • Quick view

  Meyco Cheetah Monddoek Taupe 3 Stuks

  De Meyco Cheetah Monddoek Taupe 3 Stuks is ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.

  3,95

  3,36

 • Quick view

  Jollein Meadow Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Met dit Jollein Meadow Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  4,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral

  De Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Jollein Peach Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Met dit Jollein Peach Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  4,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Met dit Jollein Wild Flowers Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat snel opdroogt en wordt geleverd per 3 stuks.
  4,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fawn Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Fawn Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
127 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot