Katoenen luiers

Bij Babypark kun je luiers bestellen van verschillende merken in verschillende stijlen. Zo zijn er naast de egaal witte luiers van katoen ook gekleurde luiers en luiers met een leuke print. Overigens zijn de hydrofiele luiers voor veel meer doeleinden te gebruiken dan enkel als luier. Doordat ze goed vocht absorberen en snel drogen zijn ze ook zeer geschikt als handdoek. Door het dunne en compacte formaat is het ook eenvoudig om je kind af te drogen. Daarnaast kun je het prima gebruiken als toetendoekje en zijn ze door het compacte formaat en lichte gewicht ook ideaal voor onderweg. Heb je ze niet meer nodig voor jouw kindje dan krijgen deze hydrofiele katoenen luiers vaak een tweede leven als schoonmaakdoekje. Ga ook voor een duurzame optie en kies de gewenste katoenen luier.

Lees meer...

Multifunctionele luiers van katoen

Hydrofielle luiers van katoen kun je voor de meest uiteenlopende dingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een extra grote spuugdoek, een picknickkleed voor als je kindje op het gras wil liggen of om af te drogen na het badderen. Katoenen luiers absorberen extreem veel vocht en zijn snel weer opgedroogd. De vele leuke kleurern en printjes van de katoenen luiers uit het assortiment van Babypark  maken het nog leuker om te shoppen en de doeken te gebruiken.

Bestellen katoenen luiers voor de baby

Afhankelijk van het merk zijn de luiers beschikbaar in sets van 2, 3, 4 of 6 stuks. Gemiddeld heb je zo’n 24-30 luiers nodig om een prettige buffer te kunnen aanhouden. Wanneer je er voor zorgt dat de complete bestelwaarde 20 euro of meer is, dan rekenen we geen verzendkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag (indien op voorraad). Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
166 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 • Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Pure 120 x 120 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Pure 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan bijvoorbeeld worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  Normale prijs: 25,95

  Special Price 22,36

 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Doek Pure Mauve / Vintage Little Flowers 70 x 70 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Doek Pure Mauve / Vintage Little Flowers 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Little Matey Hydrofieldoek Royal Blue 60 x 60 cm 3 Stuks

  De Laessig Little Matey Hydrofieldoek Royal Blue 60 x 60 cm 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De zachte hydrofieldoeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en worden geleverd per 3 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Feather / Clouds / Dots Hydrofiel Starterset Grijs

  De Meyco Feather / Clouds / Dots Hydrofiel Starterset Grijs bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. De hydrofielen set neemt erg veel vocht op waardoor het snel weer opgedroogd is.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd per 3-stuks.

  22,99

  19,54

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Laessig Hydrofieldoek 60 x 60 cm 2 Stuks

  De Laessig Hydrofieldoek 60 x 60 cm 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De hydrofieldoeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De zachte doeken worden geleverd per 2 stuks en een opbergzakje.

  29,95

  19,95

 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral

  De Meyco Panter Hydrofiel Starterset Neutral bestaat uit 3 washandjes, 3 monddoekjes en 3 hydrofiel luiers. Hiermee heb je de musthaves in huis voor de baby uitzet. Het hydrofiel neemt goed vocht op en droogt snel.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Laessig Hydrofieldoek 80 x 80 cm 2 Stuks

  De Laessig Hydrofieldoek 80 x 80 cm 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De hydrofieldoeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De zachte doeken worden geleverd per 2 stuks en een opbergzakje.

  34,95

  19,95

 • Quick view

  Jollein Dotted Rabbit Multidoek Hydrofiel Small Nougat 2 Stuks

  De Jollein Dotted Rabbit Multidoek Hydrofiel Small Nougat 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Dreamland Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Small 3 Stuks

  De Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Small 3 Stuks wordt geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De stijlvolle doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  Jollein Pointelle Multidoek Hydrofiel Large Biscuit

  De Jollein Pointelle Multidoek Hydrofiel Large Biscuit kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.

  11,99

  10,19

 • Quick view

  Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat

  De Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.

  11,99

  10,19

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Wikkeldoek 70 x 70 cm

  Met de Little Dutch Little Goose Wikkeldoek 70 x 70 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  24,95
 • Nieuw
  Quick view

  Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Blush Roze / Little Pink Flowers 70 x 70 cm

  De Little Dutch Hydrofiel Luier Pure Blush Roze / Little Pink Flowers 70 x 70 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De doek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Meyco Branches Hydrofiel Luiers Sand 3 Stuks

  De Meyco Branches Hydrofiel Luiers Sand 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.

  8,95

  7,25

 • Quick view

  Meyco Stains Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  Deze Meyco Stains Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd in neutrale kleuren.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De stijlvolle doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Jollein Bamboe Multidoek Hydrofiel Biscuit / Ivory Large 2 Stuks

  De Jollein Bamboe Multidoek Hydrofiel Biscuit / Ivory Large 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De handige multidoek is gemaakt van zacht hoogwaardig materiaal en wordt geleverd per 2 stuks.

  24,99

  21,24

 • Quick view

  Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks

  De Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Multidoek Hydrofiel Small 3 Stuks

  De stijlvolle Jollein Teddy Bear Multidoek Hydrofiel Small 3 Stuks wordt geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen zacht aan.

  9,99

  8,49

166 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Black Friday
Trustpilot