peuterstoelen

Bopita peuterstoelen

Geef je kindje een eigen stoeltje waar het comfortabel op kan zitten. Koop een Bopita peuterstoel. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bopita peuterstoelen. Deze stoelen hebben een tijdloos design en passen in vrijwel elk interieur. Lees meer...

Duurzame Bopita peuterstoelen

Bopita peuterstoelen zijn lang te gebruiken, vanaf de leeftijd van 2 to 8 jaar. Het is dus belangrijk dat deze stoelen van goede kwaliteit zijn en dat zijn ze ook. Veel Bopita peuterstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, zodat je kindje lang van de Bopita peuterstoel kan genieten.

Mix & Match

Bopita peuterstoelen zijn meestal verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Koop je meerdere Bopita peuterstoelen, dan is het leuk om voor verschillende kleuren te kiezen. Mix & match de stoelen tot een kleurrijk en sfeervol geheel. Bopita peuterstoelen bestel je snel en eenvoudig via Babypark.nl. Je aankoop wordt thuisbezorgd.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Ivar Kindertafel Rechthoekig Naturel / Wit

  Met de Bopita Ivar Kindertafel Rechthoekig Naturel / Wit creëer je eigen speelplek voor je kind waar hij of zij met vriendjes aan kan knutselen, spelen of andere bezigheden kan doen. De tafel is vooral onmisbaar in huis.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Bopita Ivar Peuterstoeltje Naturel / Wit

  Het Bopita Ivar Peuterstoeltje Naturel / Wit is een strak en tijdloos krukje wat in elk type interieur past. Het beschikt over schuine beuken poten en is verder gecombineerd met MDF-materiaal. Creëer voor je kind een eigen plekje in huis!

  89,-

  79,-

2 Resultaten