Kruikenzak kopen

Een kruik oubollig? Niet met een leuke hippe kruikenzak er omheen. Bij Babypark vind je naast kruiken die jouw kindje heerlijk warm houden, ook leuke kruikenzakjes. Baby’s kunnen in het begin nog niet hun eigen temperatuur in stand houden waardoor de kruik kan helpen om de warmte vast te houden. Naast de kruiken hebben we ook hele leuke kruikenzakken. We hebben een uitgebreide collectie in verschillende kleuren en prints en allemaal van topmerken. En bij de grootste en voordeligste babywinkel van Europa kun je een kruikenzak bestellen tegen de scherpste prijs. Babypark hanteert dan ook een laagsteprijsgarantie. Vind je het twee weken na aanschaf toch nog goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Kruikenzak online assortiment

Zoals gezegd hebben we een brede keuze op het gebied van kleuren, prints en structuren. Zo kun je altijd een kruikenzak kopen die prima aansluit bij de rest van jouw spullen. Om het kiezen op kleur al iets te vergemakkelijken, biedt onze webshop kleurenfilters waarmee je snel de zakjes op kleur kunt sorteren. Er blijft dan nog genoeg keuze over. Ga je bijvoorbeeld voor een gebreide structuur of liever een fluwelen structuur? Sommige zakjes hebben ook een zachte fleece voering. Vind je het lastig kiezen, dan helpt het misschien om de kruikenzak te kopen in een van onze 10 megastores. Daar kun je de materialen ook voelen. Babypark beschikt over 10 megastores met duizenden vierkante meters showroom waar je ook onze andere artikelen met eigen ogen komen bewonderen.

Kruikenzak bestellen

Bestel je via de webshop van Babypark dan kan jouw baby er morgen al warmpjes bij liggen. Bestel je op een werkdag namelijk voor 20:00 uur dan versturen we het nog diezelfde dag. Mits op voorraad uiteraard maar door onze grote voorraden is dat vaak het geval. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we ook geen bezorgkosten.

Lees minder...
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Kruikenzak

  Met de stijlvolle Meyco Basic Jersey Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  7,50

  3,36

 • Quick view

  Jollein Badstof Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Badstof Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  5,99
 • Quick view

  Baby's Only Sense Kruikenzak

  De Baby's Only Sense Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Bliss Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Mini Relief Kruikenzak

  Met de Meyco Mini Relief Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak is stijlvol, voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  11,95

  10,36

 • Quick view

  Meyco Little Dots Kruikenzak

  Met de stijlvolle Meyco Little Dots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke baby of kinderkamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  14,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Kruikenzak

  Deze Witlof For Kids Once Upon A Dream Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit met klittenband.
  17,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak

  De Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en sluit gemakkelijk met klittenband.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Kruikenzak

  Deze Little Dutch Little Goose Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Kruikenzak

  De Baby's Only Reef Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Jollein Spring Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein Spring Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Floral Kruikenzak

  Met de Meyco Floral Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een heerlijk warme kruik. De stijlvolle kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Kruikenzak 2 Stuks

  Met de Meyco Basic Jersey Kruikenzak 2 Stuks geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  Normale prijs: 8,50

  Special Price 7,23

 • Quick view

  Meyco Vintage Flower Kruikenzak Taupe

  Met de Meyco Vintage Flower Kruikenzak Taupe geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.

  7,95

  6,36

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Mini Wafel Kruikenzak

  De stijlvolle Cottonbaby Mini Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  14,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Kruikenzak Savanne

  De stijlvolle Cottonbaby Soft Kruikenzak Savanne is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  14,95
 • Quick view

  Bink Bedding Max Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Max Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Stars Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Bo Kruikenzak kan je kindje veilig genieten van een warme kruik. De kruikenzak voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Rainbow Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding BB Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding BB Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Zoë Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Zoë Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot