Kruikenzak kopen

Een kruik oubollig? Niet met een leuke hippe kruikenzak er omheen. Bij Babypark vind je naast kruiken die jouw kindje heerlijk warm houden, ook leuke kruikenzakjes. Baby’s kunnen in het begin nog niet hun eigen temperatuur in stand houden waardoor de kruik kan helpen om de warmte vast te houden. Naast de kruiken hebben we ook hele leuke kruikenzakken. We hebben een uitgebreide collectie in verschillende kleuren en prints en allemaal van topmerken. En bij de grootste en voordeligste babywinkel van Europa kun je een kruikenzak bestellen tegen de scherpste prijs. Babypark hanteert dan ook een laagsteprijsgarantie. Vind je het twee weken na aanschaf toch nog goedkoper, dan betalen we het verschil terug.

Lees meer...

Kruikenzak online assortiment

Zoals gezegd hebben we een brede keuze op het gebied van kleuren, prints en structuren. Zo kun je altijd een kruikenzak kopen die prima aansluit bij de rest van jouw spullen. Om het kiezen op kleur al iets te vergemakkelijken, biedt onze webshop kleurenfilters waarmee je snel de zakjes op kleur kunt sorteren. Er blijft dan nog genoeg keuze over. Ga je bijvoorbeeld voor een gebreide structuur of liever een fluwelen structuur? Sommige zakjes hebben ook een zachte fleece voering. Vind je het lastig kiezen, dan helpt het misschien om de kruikenzak te kopen in een van onze 10 megastores. Daar kun je de materialen ook voelen. Babypark beschikt over 10 megastores met duizenden vierkante meters showroom waar je ook onze andere artikelen met eigen ogen komen bewonderen.

Kruikenzak bestellen

Bestel je via de webshop van Babypark dan kan jouw baby er morgen al warmpjes bij liggen. Bestel je op een werkdag namelijk voor 20:00 uur dan versturen we het nog diezelfde dag. Mits op voorraad uiteraard maar door onze grote voorraden is dat vaak het geval. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we ook geen bezorgkosten.

Lees minder...
44 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bink Bedding Zoë Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Zoë Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Daan Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Daan Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Kruikenzak

  De stijlvolle Cottonbaby Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. Zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!

  13,95

  11,96

 • Quick view

  Bink Bedding Dees Kruikenzak

  De stijlvolle Bink Bedding Dees Kruikenzak beschermt jou en je kindje tegen de hitte van de kruik. De kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Kruikenzak

  De Baby's Only Classic Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 14,95

 • Quick view

  Meyco Knit Basic Kruikenzak

  Met de Meyco Knit Basic Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  Normale prijs: 7,61

  Special Price 7,07

 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Kruikenzak

  De Witlof For Kids Sparkle Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en sluit met klittenband.
  12,75
 • Quick view

  Meyco Knots Kruikenzak

  Met de Meyco Knots Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  8,46
 • Quick view

  Little Dutch Pure Kruikenzak

  Deze Little Dutch Pure Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  10,47
 • Quick view

  Jollein River Knit Kruikenzak

  Met de stijlvolle Jollein River Knit Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Velvet Kruikenzak

  Met de Meyco Velvet Kruikenzak geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant van de kruikenzak.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Kruikenzak

  De Baby's Only Sparkle Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak

  De Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Kruikenzak

  Met de stijlvolle Bink Bedding Pique Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Kruikenzak

  De Baby's Only Sun Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Kruikenzak

  Deze Little Dutch Sunrise Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  13,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Indiana Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Meyco Panter Gebreide Kruikenzak Neutral

  Met de Meyco Panter Gebreide Kruikenzak Neutral geniet je kindje veilig van een warme kruik. De stijlvolle hoes voelt zacht aan en is eenvoudig te openen en te sluiten dankzij de koordjes aan de bovenkant.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Bink Bedding Sil Kruikenzak

  Met de Bink Bedding Sil Kruikenzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. De stijlvolle kruikenzak past perfect om een standaard aluminium kruik en kan je sluiten door middel van de lusjes.
  13,95
 • Quick view

  Cottonbaby Gebreid Wafel Kruikenzak

  De Cottonbaby Gebreid Wafel Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast, zo blijft je kindje goed op temperatuur in de wieg of ledikant. Kortom, een echte must-have!
  16,95
44 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot