Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Luchtbevochtiger

Ook voor luchtbevochtigers kun je bij Babypark terecht. Als de baby- of  kinderkamer te droog is kan dat zorgen voor moeheid of verkoudheid bij je kindje. Ook kan je kindje meer last ondervinden van stof en pollen in een droge omgeving. Met een luchtbevochtiger voelt jouw baby zich prettiger in zijn of haar kamer.

Lees meer...

Babymoov luchtbevochtiger

In het assortiment van Babypark vind je de luchtbevochtiger van Babymoov. De meest ideale luchtvochtigheid is tussen de 40-50% maar tijdens de winter wanneer je het huis verwarmt, kan de luchtvochtigheid afnemen. De Babymoov luchtbevochtiger verdeelt essentiële oliën en zorgt zo op natuurlijke wijze voor de juist luchtvochtigheid die je handmatig of automatisch kunt instellen. Via het handige schermpje lees je naast de luchtvochtigheid ook de kamertemperatuur af. De stoomuitstoot is 360 graden draaibaar en de luchtbevochtiger kan een babykamer van maximaal 20m2 voorzien van de juiste luchtvochtigheid. Het apparaat werkt geruisloos en is voorzien van zeven verschillende LED-kleuren.

Bestellen luchtbevochtiger baby

Bestel ook de Babymoov baby luchtbevochtiger om de kinderkamer aangenamer te maken voor jouw kindje. Bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Wil je de luchtbevochtiger voor de baby eens met eigen ogen komen bekijken of wil je je eens uitgebreid laten informeren, kom dan naar een van onze 10 megastores. Daar staat een team van verkoopspecialisten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze website voor de adresgegevens en openingstijden van de megastore in jouw regio. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

 • MyKelys Kaars Luchtbevochtiger
  0,- 39,95
 • Babymoov Hygro Plus Luchtbevochtiger
  Waardering:
  75%
  114,90 99,-
 • Filteren

  7 producten

  Oval loader