Luchtbevochtiger

Ook voor luchtbevochtigers kun je bij Babypark terecht. Als de baby- of  kinderkamer te droog is kan dat zorgen voor moeheid of verkoudheid bij je kindje. Ook kan je kindje meer last ondervinden van stof en pollen in een droge omgeving. Met een luchtbevochtiger voelt jouw baby zich prettiger in zijn of haar kamer.

Lees meer...

Babymoov luchtbevochtiger

In het assortiment van Babypark vind je de luchtbevochtiger van Babymoov. De meest ideale luchtvochtigheid is tussen de 40-50% maar tijdens de winter wanneer je het huis verwarmt, kan de luchtvochtigheid afnemen. De Babymoov luchtbevochtiger verdeelt essentiële oliën en zorgt zo op natuurlijke wijze voor de juist luchtvochtigheid die je handmatig of automatisch kunt instellen. Via het handige schermpje lees je naast de luchtvochtigheid ook de kamertemperatuur af. De stoomuitstoot is 360 graden draaibaar en de luchtbevochtiger kan een babykamer van maximaal 20m2 voorzien van de juiste luchtvochtigheid. Het apparaat werkt geruisloos en is voorzien van zeven verschillende LED-kleuren.

Bestellen luchtbevochtiger baby

Bestel ook de Babymoov baby luchtbevochtiger om de kinderkamer aangenamer te maken voor jouw kindje. Bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Wil je de luchtbevochtiger voor de baby eens met eigen ogen komen bekijken of wil je je eens uitgebreid laten informeren, kom dan naar een van onze 10 megastores. Daar staat een team van verkoopspecialisten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bekijk onze website voor de adresgegevens en openingstijden van de megastore in jouw regio. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Breathe Luchtbevochtiger

  Met de Maxi-Cosi Breathe Luchtbevochtiger creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De bevochtiger kan tot 24 uur non stop verstuiven en kan worden bediend met de Maxi-Cosi Connected Home-app.

  99,99

  96,95

 • Quick view

  MyKelys Konijn Luchtbevochtiger Roze

  De MyKelys Konijn Luchtbevochtiger Roze biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Kaars Luchtbevochtiger

  De MyKelys Kaars Luchtbevochtiger Mint biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Cactus Luchtbevochtiger Wit / Groen

  De MyKelys Cactus Luchtbevochtiger Wit / Groen biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  MyKelys Hert Luchtbevochtiger Wit

  De MyKelys Hert Luchtbevochtiger Wit biedt een comfortabele leefomgeving en zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte wordt verbeterd. Daarnaast is dit een nachtlampje. Het heeft een leuk design.
  39,95
 • Quick view

  Babymoov Hygro Luchtbevochtiger

  De Babymoov Hygro Luchtbevochtiger zorgt op een eenvoudige en stille wijze voor een gezonde lucht in huis met de juiste luchtvochtigheid. Perfect voor ruimtes waar je kindje vaak is zoals de babykamer of woonkamer.

  65,90

  46,90

 • Quick view

  Babymoov Hygro Plus Luchtbevochtiger

  De Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger verdeelt essentiële oliën en zorgt op een natuurlijke wijze voor de juiste luchtvochtigheid in de babykamer. De luchtbevochtiger is voorzien van LED-verlichting en maakt geen geluid.

  114,90

  87,92

7 Resultaten
Trustpilot