Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-cosi pearl autostoel

Maxi-cosi is een wereldberoemd merk en niet zonder reden. De stoeltjes zijn van hoge kwaliteit en voldoen altijd aan strenge Europese veiligheidseisen. Bij Babypark hebben we vele modellen van dit merk waaruit je kunt kiezen. Allemaal natuurlijk te koop met onze laagsteprijsgarantie. Bekijk bijvoorbeeld de collectie Maxi-cosi pearl autostoelen.

Lees meer...

Assortiment autostoel Maxi-cosi pearl

De autostoel in de Maxi-cosi Pearl reeks is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot ca. 4 jaar afhankelijk van het model. Maxi-cosi staat bekend om de veilige en praktische autozitjes. Ook dit zitje heeft verschillende veiligheidsfuncties zoals de 5-punts veiligheidsgordel en extra zijdelingse bescherming. Het model is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04. Met de los verkrijgbare FamilyFix heb je ook een veilig verankeringssysteem in je auto waarbij geluid- en lichtsignalen aangeven wanneer het zitje correct is geplaatst; een veilig idee. Deze FamilyFix is ook compatibel met de Pebble en CabrioFix. Zo kun je hetzelfde systeem blijven gebruiken wanneer je kindje de Maxi-cosi pearl autostoel ontgroeit. Bekijk wel welke versie je voor jouw Maxi-cosi pearl autostoel dient te kopen. Zo werkt de Pearl Pro 2 alleen met een FamilyFix3 of 3wayFix base. De Maxi-cosi pearl heeft een hoge zitpositie zodat je kindje een goed overzicht heeft. Het stoeltje biedt 5 verschillende posities waaronder een horizontale stand waardoor je je kindje kunt laten slapen. Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen in de Pearl-lijn zoals de Pearl Pro 2 en Smart. Bekijk welk zitje het beste aan jouw wensen voldoet en bestel vandaag nog of kom langs in een van onze megastores voor een uitgebreid advies en een demonstratie.

Maxi-cosi pearl autostoel kopen

Heb je al een keuze kunnen maken? Dan bestel je eenvoudig via onze webshop. We kunnen al de volgende dag leveren indien je voor 23:59 uur op een werkdag bestelt (en het op voorraad is). Bestellingen vanaf 20 euro worden door ons gratis geleverd.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Maxi-Cosi Pearl 360 Autostoeltje
    297,49 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader