Maxi Cosi zonnekap

Net als de Maxi Cosi zelf zijn de zonnekappen van dit merk van de beste kwaliteit doordat het gemaakt wordt van hoogwaardige materialen. Bij Babypark hebben wij verschillende zonnekappen voor Maxi Cosi autostoelen en andere baby autostoelen. De kap is niet alleen van hoge kwaliteit maar is ook erg praktisch want het is wasbaar in de wasmachine. Een zonnekap is eenvoudig te bevestigen en biedt bescherming tegen zon, regen, wind, licht en kou.

Lees meer...

Maxi Cosi baby zonnekappen

Maxi Cosi is een bekend en geliefd merk onder vele ouders omdat zij er van uit kunnen gaan dat de producten van de beste kwaliteit zijn. Dit geldt ook voor de Maxi Cosi baby zonnekappen die tegen een stootje kunnen maar toch zacht en comfortabel aanvoelen. Het is de ideale aanvulling voor de Maxi Cosi waar je nog lang plezier van zult hebben. Ook voor de groep 0 hebben wij een fraaie Maxi Cosi zonnekappen die geschikt zijn voor alle seizoenen. Een zonnekap beschermt je kindje tenslotte ook beter tegen de wind.

Zonnekappen Maxi Cosi snel in huis

Wie via Babypark een Maxi Cosi zonnekap besteld en dat voor 20:00 uur doet, kan het de volgende dag al in huis hebben. Mits op voorraad natuurlijk maar bij Babypark kunnen wij vaak direct vanuit voorraad leveren. Ons team checkt dagelijks de prijzen van onze concurrenten zodat wij ook de beste prijzen kunnen hanteren. Zie je het ergens toch goedkoper dan bieden wij het gewoon voor dezelfde prijs zodat je nooit teveel betaald. Voor advies kun je altijd terecht bij onze productspecialisten in een van onze 10 Megastores die je verspreid door Nederland vindt. Of je neemt contact op via telefoon, Whatsapp of e-mail. Wij verstrekken graag de gewenste informatie zodat jij de juiste keuze maakt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap

  Met een Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap zit je kindje altijd veilig en geborgen. Het beschermt je kindje tegen zon, regen wind, licht en kou. Is dat niet ideaal? Geschikt voor groep 1 autostoeltjes van Maxi-Cosi
  29,99
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Zonnekap

  Deze Baby's Only Flavor Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.
  47,45
 • Quick view

  Little Dutch Pure Zonnekap

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap kan eenvoudig vastgemaakt worden en biedt een goede bescherming tegen de wind, regen en het felle zonlicht.
  32,95
 • 20% korting
  Quick view

  Dooky Hoody Zonnekap Black

  De universele Dooky Hoody Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en makkelijk te bevestigen.
  22,99
 • Quick view

  Baby's Only Classic Zonnekap

  Deze Baby's Only Classic Zonnekap biedt de oplossing om je kindje in een autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek aan de autostoel vast te maken.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 39,96

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi

  Deze Baby's Only Kabel Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon en het staat nog mooi ook! Gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 35,51

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi

  De Baby's Only Sparkle Zonnekap Maxi-Cosi biedt de oplossing om je kindje in een groep 0 autostoeltje te beschermen tegen de zon. Gemaakt van zacht materiaal en met elastiek vast te maken.

  Normale prijs: 42,46

  Special Price 39,46

7 Resultaten
Trustpilot