Bugaboo

 
6 Resultaten
 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Kinderwagen Mix and Match

  De Bugaboo Ant Kinderwagen is uitzonderlijk compact en is daardoor de ideale reisgenoot van jou en je kindje. Ingeklapt kun je de kinderwagen zelfs als een trolley achter je aan laten rollen.

  499,-

  349,30

 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Organizer Black

  De Bugaboo Ant Organizer Black is een eenvoudige reistas die je gemakkelijk kan bevestigen aan de duwbeugel van je Bugaboo Antkinderwagen. Dankzij het handige ontwerp van de organizer neem je je spulletjes gemakkelijk mee.

  39,95

  27,96

 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Style Set

  De Bugaboo Ant Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Ant Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 4 onderdelen van de Bugaboo Ant.

  140,-

  89,95

 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Voetenzak

  Met de Bugaboo Ant Voetenzak maak je jouw Bugaboo Ant kinderwagen helemaal klaar voor koude dagen. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit in de uitwasbare Bugaboo Voetenzak.

  109,95

  69,95

 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Compact Opvouwbare Transporttas

  De Bugaboo Ant Compact Opvouwbare Transporttas is een gebruiksvriendelijke transporttas voor jouw Bugaboo Ant. De tas kan zelfstandig staan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de tas compact opvouwbaar.

  49,95

  34,97

 • 30% Korting
  Quick view

  Bugaboo Ant Regenscherm Black

  Met het Bugaboo Ant Regenscherm Black wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het regenscherm past perfect op de Bugaboo Ant en heb je in enkele seconden bevestigd.

  39,95

  27,96

6 Resultaten