Bugaboo Donkey 3 kinderwagen

De Bugaboo Donkey is vernieuwd! De Bugaboo Donkey 3 is nu nog veelzijdiger. Dankzij de apart verkrijgbare duo uitbreidingsset kan je van de Bugaboo Donkey 3 Mono met een paar klikken een duo kinderwagen maken. In de duo kinderwagen kunnen twee kinderen naast elkaar zitten, zonder dat je kinderwagen daar groot en lomp van wordt. Toch is de Bugaboo Donkey 3 met een breedte van slechts 60 cm even smal als een monokinderwagen en past door iedere deur. Kortom: de Bugaboo Donkey 3 is perfect voor groeiende gezinnen!

Lees meer...

Kinderwagen voor ieder gezin met meerdere kindjes

Droom je nu alvast over gezinsuitbreiding? Met de duo uitbreidingsset (los verkrijgbaar) tover je de Bugaboo Donkey 3 Mono in een handomdraai om in een duowagen, waarbij de kinderen zich naast elkaar zitten of liggen. In drie eenvoudige klikken is er plaats voor twee kinderen. Of je nou jouw baby en peuter naast elkaar wilt hebben of op pad wil gaan met jouw tweeling – de Bugaboo Donkey 3 is de beste keuze voor jou en je gezin. De Bugaboo Donkey 3 Duo en Twin passen door de meeste standaard deuren en hebben grote wielen, zodat het niet uitmaakt op welke ondergrond je rijdt.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Bugaboo Donkey 3

De vernieuwde tweeling kinderwagen van Bugaboo biedt een reeks aan mogelijkheden. In de uitgebreide productbeschrijving van de Bugaboo Donkey 3 kinderwagen kun je hier meer over lezen. Ook kun je de handige uitlegvideo op deze pagina bekijken. Hierin geeft één van onze productspecialisten een gedetailleerde uitleg over de Bugaboo Donkey 3. De kinderwagen is overigens ook te bezichtigen en uit te proberen in al onze megestores. Van harte welkom!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black

  Met de Bugaboo Donkey 3 Mono Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black kun je elke uitdaging aan. Het stevige onderstel en de grote wielen van de Donkey 3 zorgen ervoor dat je comfortabel met je kindje kunt wandelen.
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.122,30
 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Black / Black

  Met de stijlvolle Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Black / Black kun je elke uitdaging aan. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je comfortabel met je kindje kunt wandelen.

  1.249,-

  1.124,10

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy

  Met de Bugaboo Donkey 3 Mono Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy kun je elke uitdaging aan. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je comfortabel met je kindje kunt wandelen.

  1.299,-

  1.169,10

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Alu / Grey Melange

  Met de stijlvolle Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Alu / Grey Melange kun je elke uitdaging aan. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je comfortabel met je kindje kunt wandelen.

  1.199,-

  1.079,10

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Twin Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Black Washed

  De Bugaboo Donkey 3 Twin Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Black Washed past zich aan jouw gezinssituatie aan en is te gebruiken voor één kindje, voor twee kindjes van verschillende leeftijd en voor een tweeling.
  1.864,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Alu / Grey Melange - Red

  Met de stijlvolle Bugaboo Donkey 3 Mono Kinderwagen 2-in-1 Alu / Grey Melange - Red kun je elke uitdaging aan. Het stevige onderstel en de grote wielen zorgen ervoor dat je comfortabel met je kindje kunt wandelen.

  1.199,-

  1.079,10

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Twin Kinderwagen 0 Mnd Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey 3 Twin Kinderwagen 0 Mnd Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.485,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Duo Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy

  De Bugaboo Donkey 3 Duo Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy groeit eenvoudig met het gezin mee! Je kan de wagen voor één kindje gebruiken of met de uitbreidingsset twee kindjes van verschillende leeftijden.
  1.493,10
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Twin Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy

  De Bugaboo Donkey 3 Twin Classic Kinderwagen 2-in-1 Alu / Dark Navy past zich aan jouw gezinssituatie aan. De wagen is te gebruiken voor één kindje, voor twee kindjes van verschillende leeftijd en voor een tweeling.
  1.814,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Duo Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Taupe

  De Bugaboo Donkey 3 Duo Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Taupe groeit eenvoudig met het gezin mee! Je kan de wagen voor één kindje gebruiken of met de uitbreidingsset twee kindjes van verschillende leeftijden.

  1.709,-

  1.538,10

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Twin Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Taupe

  De Bugaboo Donkey 3 Twin Mineral Kinderwagen 2-in-1 Black / Taupe past zich aan jouw gezinssituatie aan. De wagen is te gebruiken voor één kindje, voor twee kindjes van verschillende leeftijd en voor een tweeling.
  1.864,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  Stel de Bugaboo Donkey 3 Duo Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match van je dromen samen! Met behulp van de onderstaande opties kies je kleuren voor jouw ideale kinderwagen. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?
  1.372,50
13 Resultaten
Trustpilot