Bugaboo Cameleon³ Kinderwagen

De Bugaboo Cameleon³ is de nieuwste versie en nu nog veelzijdiger, stijlvoller en functioneler dan 'ie al was. Al ruim tien jaar helpt de originele kinderwagen gezinnen op ontdekking te gaan en is enorm populair dankzij zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Nieuw op de kinderwagen is de bagagemand die nu nog ruimer is en je wel erg makkelijk kan bereiken. Als je op zoek bent naar een kinderwagen of wandelwagen die je altijd kunt aanpassen aan jouw wensen van het moment, dan is de Bugaboo Cameleon³ echt iets voor jou! Evenals de eerste Cameleon, past de Cameleon³ zich moeiteloos aan elk terrein aan. Of je hem nu meeneemt voor een tocht door sneeuw, door het bos of over het strand, de Bugaboo Cameleon³ is erop berekend.

Lees meer...

Bestel jouw Bugaboo Cameleon³ online

De Bugaboo Cameleon³ is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Ook is de kinderwagen aanwezig in al onze megastores. Hier kun je de kinderwagen uitgebreid testen op een testparcours met verschillende ondergronden zoals gras, keien of asfalt. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze voor een kinderwagen die bij jou en jouw levensstijl past. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de kinderwagens. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo van de kinderwagen beschikbaar.

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Grey Melange

  Met de Bugaboo Cameleon 3 Plus Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Grey Melange kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg als een zitje en is bijzonder praktisch.
  749,-
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Plus compleet ALU/BLACK-BLACK

  Met de veelzijdige Bugaboo Cameleon³ Plus Kinderwagen 2-in-1 Alu / Zwart kom je samen met je kindje overal waar je wilt zijn. De kinderwagen wordt geleverd met zowel een reiswieg als een zitje en is bijzonder praktisch in gebruik.
  849,-
 • De nieuwe
  Easywalker Harvey 3
2 Resultaten