Cybex, kinderwagen

Maxi-Cosi Lila kinderwagen

Ken jij de Maxi-Cosi Lila kinderwagen al? Deze moderne kinderwagen groeit met je gezin mee en kan eenvoudig aangepast worden van enkele kinderwagen naar duowagen. Zo groeit de Maxi-Cosi Lila met je gezin mee. De kinderwagen is afgewerkt met luxe details, heeft een opvallend wit hoogglans frame en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kun je stijlvol met je kindje(s) op pad! In de uitgebreide productbeschrijving lees je alles over de eigenschappen van de kinderwagen.

Lees meer...

Comfortabele Maxi-Cosi kinderwagen

De Maxi-Cosi Lila kinderwagen heeft een unieke inleg in het zitgedeelte waardoor je kindje bijzonder comfortabel zit. Het foam vormt zich naar het lichaam van je kindje voor perfecte ondersteuning. Voor de eerste maanden gebruik je een reiswieg zodat je je kindje liggend kunt vervoeren. De kinderwagen heeft middelgrote wielen waardoor je zowel in de stad als op wat ruiger terrein zoals bij een wandeling door het park prima uit de voeten kunt met de Maxi-Cosi Lila.

Maxi-Cosi Lila online bestellen

De Maxi-Cosi Lila is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila CP Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Lila CP Kinderwagen is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi Oria of ShapeOfYou reiswieg.

  549,-

  419,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila XP Kinderwagen

  De Maxi-Cosi Lila XP Kinderwagen is een comfortabele kinderwagen met een uniek Modulo-drive vergrendelingssysteem. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi Oria XXL reiswieg.

  699,-

  629,10

 •  
  Cybex Gazelle S,
  the big city shopper
 • Quick view

  Maxi-Cosi Lila SP Kinderwagen 2020

  De Maxi-Cosi Lila SP Kinderwagen 2020 is een comfortabele kinderwagen met een unieke ‘ShapeOfYou inlay’. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi Oria of ShapeOfYou reiswieg.

  449,-

  305,10

3 Resultaten
Trustpilot