Bugaboo Fox kinderwagen

De Bugaboo Fox is de meest comfortabele kinderwagen ooit van Bugaboo. De Bugaboo Fox kinderwagen kun je met behulp van de Mix & Match opties zo samenstellen zoals jij hem mooi vindt. Natuurlijk is het stoere uiterlijk niet de enige reden waarom je voor een Bugaboo Fox kinderwagen zou kiezen. Dankzij de extra grote wielen en geavanceerde centrale vering, creëer je een soepele en stabiele rit voor je kindje. Zo kan jij genieten van een moeiteloze, onbezorgde wandeling.

Lees meer...

Bestel jouw Bugaboo Fox online

De Bugaboo Fox is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Ook is de kinderwagen aanwezig in al onze megastores. Hier kun je de kinderwagen uitgebreid testen op een testparcours met verschillende ondergronden zoals gras, keien of asfalt. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze voor een kinderwagen die bij jou en jouw levensstijl past. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie over de kinderwagens. In veel gevallen is er ook een handige uitlegvideo van de kinderwagen beschikbaar.

 

Lees minder...
1 Resultaten
 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Bugaboo Fox Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral

  De Bugaboo Fox Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De Mineral limited edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.

  1.279,-

  949,-

1 Resultaten
Trustpilot