Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bugaboo Bee 6 kinderwagen

Ben je op zoek naar een compacte kinderwagen voor in de stad? Dan is de Bugaboo Bee 6 kinderwagen misschien wel iets voor jou. De Bugaboo Bee⁵ is er perfect op zijn plek en je kunt er heel makkelijk mee manoeuvreren. De Bugaboo Bee 6 is bovendien uit te breiden met een reiswieg voor pasgeboren baby's. Zo kun je al vanaf het begin je kindje vervoeren in de Bugaboo Bee 6 kinderwagen. Duurzame materialen en uitgebreide testen zorgen er voor dat je jarenlang plezier hebt van de kinderwagen.

Lees meer...

Comfortabele kinderwagen voor in de stad

Je dagelijkse wandelingen worden echte ontdekkingsavonturen voor je kindje met de snelle en soepele Bugaboo Bee 6. Dankzij het compact en comfortabele design wordt wandelen leuker dan ooit voor pasgeboren baby’s en peuters. De Bee 6 kun je makkelijk met één hand inklappen, zodat je je kindje met je andere arm de trap aftilt. Dankzij de geïntegreerde standaard kun je de kinderwagen gemakkelijk wegzetten in een gang of naast een tafel. En door het compacte formaat rijd je snel in het uit het OV. Deze kinderwagen is de perfect keuze voor het drukke stadsleven.

Jouw Bugaboo Bee 6 kinderwagen

De Bugaboo Bee 6 is, net als de rest van onze collectie kinderwagens, heel eenvoudig online te bestellen via onze website. Wil je de kinderwagen liever uitproberen voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze tien megastores! Onze ervaren productspecialisten helpen je graag. De Bugaboo Bee 6 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op onze website vind je ons complete assortiment. Niet in iedere Babypark megastore zijn alle kleuren aanwezig. Ben je naar een specifiek model op zoek, neem dan voor je winkelbezoek even contact met ons op. 

 

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader