Nachtlampjes babykamer

Door een nachtlampje in de babykamer te plaatsen kun je er voor zorgen dat jouw kindje zich wat veiliger voelt. Een donkere kamer waarin jouw kindje alleen ligt, kan natuurlijk wat bedreigend over komen. Om toch rustig in slaap te kunnen vallen zijn er lampjes die gedurende een bepaalde tijd licht geven en dan vanzelf uit gaan. Bij Babypark hebben we een heleboel verschillende lampjes van gerenommeerde merken. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze overzichtelijke webshop.

Lees meer...

Assortiment babykamer nachtlampje

Wanneer jouw kindje midden in de nacht wakker wordt en zich niet kan oriënteren, kan een lampje ook voor geborgenheid zorgen. In het assortiment vind je bijvoorbeeld lampjes met ingebouwde sensoren die bijvoorbeeld aan gaan wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. Zo ziet jouw kindje meteen waar het zich bevindt. De lampjes zijn vaak ook in de vorm van een leuk figuurtje verkrijgbaar wat een kindje nog meer op zijn of haar gemak doet voelen. Is jouw kindje al wat groter en gaat het 's nachts zelfstandig naar het toilet dan is het handig om een lampje te hebben dat ze zelf mee kunnen nemen als zaklampje. Zo voelen ze zich wat zekerder en is die donkere gang geen obstakel meer op weg naar het toilet. Wij hebben ook lampjes met een bewegingssensor waarbij het lampje aanspringt bij beweging of een fotosensor waarbij het lampje aangaat wanneer het donker is. Deze lampjes zijn ook ideaal voor het verlichten van een donkere gang.

Bestellen nachtlampje babykamer

Voor welk babykamer lampje je ook kiest, je bestelt het eenvoudig via de webshop van Babypark waarbij geldt dat een bestelling met een bestelwaarde van 20 euro of meer, gratis wordt verzonden. Door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan kunnen we het nog dezelfde dag verzenden. Uiteraard kun je onze leuke collectie nachtlampjes voor de babykamer ook bekijken in de showrooms van onze megastores. Je vindt er 10 verspreid over Nederland.

Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green

  Dit Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  37,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  8,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Zilver

  De Nijntje nachtlamp 3D zilver verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  25,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  5,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Naughty Cow

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een koe is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Cute Dragon

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een draak is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.

  14,99

  14,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Innocent Dog

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een hond is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  69,95
 • Quick view

  MyKelys Kat LED Lamp

  De MyKelys Kat LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  34,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn 1 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 1 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  Luvion Glowstar Nachtlampje

  Het Luvion Glowstar Nachtlampje geeft zacht en geruststellend licht. Het licht werkt als een thermometer en geeft aan wanneer het te warm of te koud is in de babykamer. het lampje is gemaakt van zacht siliconen.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  4,99

  4,49

 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  225,-
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2