Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nachtlampjes babykamer

Door een nachtlampje in de babykamer te plaatsen kun je er voor zorgen dat jouw kindje zich wat veiliger voelt. Een donkere kamer waarin jouw kindje alleen ligt, kan natuurlijk wat bedreigend over komen. Om toch rustig in slaap te kunnen vallen zijn er lampjes die gedurende een bepaalde tijd licht geven en dan vanzelf uit gaan. Bij Babypark hebben we een heleboel verschillende lampjes van gerenommeerde merken. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze overzichtelijke webshop.

Lees meer...

Assortiment babykamer nachtlampje

Wanneer jouw kindje midden in de nacht wakker wordt en zich niet kan oriënteren, kan een lampje ook voor geborgenheid zorgen. In het assortiment vind je bijvoorbeeld lampjes met ingebouwde sensoren die bijvoorbeeld aan gaan wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. Zo ziet jouw kindje meteen waar het zich bevindt. De lampjes zijn vaak ook in de vorm van een leuk figuurtje verkrijgbaar wat een kindje nog meer op zijn of haar gemak doet voelen. Is jouw kindje al wat groter en gaat het 's nachts zelfstandig naar het toilet dan is het handig om een lampje te hebben dat ze zelf mee kunnen nemen als zaklampje. Zo voelen ze zich wat zekerder en is die donkere gang geen obstakel meer op weg naar het toilet. Wij hebben ook lampjes met een bewegingssensor waarbij het lampje aanspringt bij beweging of een fotosensor waarbij het lampje aangaat wanneer het donker is. Deze lampjes zijn ook ideaal voor het verlichten van een donkere gang.

Bestellen nachtlampje babykamer

Voor welk babykamer lampje je ook kiest, je bestelt het eenvoudig via de webshop van Babypark waarbij geldt dat een bestelling met een bestelwaarde van 20 euro of meer, gratis wordt verzonden. Door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan kunnen we het nog dezelfde dag verzenden. Uiteraard kun je onze leuke collectie nachtlampjes voor de babykamer ook bekijken in de showrooms van onze megastores. Je vindt er 10 verspreid over Nederland.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

33 producten

Populariteit
 • Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Atelier Pierre Jeroom Dino LED Nachtlampje
  49,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Flow Amsterdam Liva Nachtlampje
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Uil Nachtlampje
  32,95 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey
  24,75 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Supersnelle levering
 • Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp
  25,07 Adviesprijs 0,-
Filteren

33 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader