Nagelschaartje baby

Net als de baby zelf, groeien de nageltjes erg snel. Een baby kan zich met zijn of haar nageltjes bezeren dus is het zaak dat netjes bij te houden. Door de snelle groei is het mogelijk dat je meerdere keren per week moet vijlen of knippen. Voor baby’s jonger dan drie maanden geldt, dat je de nageltjes beter nog kunt vijlen dan knippen. Is jouw baby al iets ouder met al wat hardere nagels dan kun je voor een baby nagelschaartje gaan. Naast het feit dat het als ouder wel spannend kan zijn om de schaar in nageltjes te zetten loop je met harde nagels tenminste niet de kans dat ze dubbelklappen zoals bij zachte nageltjes. Zowel een vijltje als nagelschaartje voor de baby zijn te vinden in de manicuresetjes in het assortiment van Babypark. Uiteraard vind je daar enkel kwaliteitsproducten van A-merken.

Lees meer...

Assortiment baby nagelknipper

De nagelknippers voor baby’s hebben een stompe punt zodat je ze niet bezeert tijdens het knippen. Maar aangezien een baby zich moeilijk laat sturen, kun je toch het beste wachten met knippen tot jouw baby slaapt of rustig is, bijvoorbeeld na de voeding. Dat maakt het knipwerkje een stuk eenvoudiger en veiliger. Duw dan de huid ook een beetje naar achteren zodat je goed bij de nagel kan. Bij Babypark hebben we een baby nagelschaartje of knipper om de nagels te knippen, net waar jij het liefste mee werkt. We hebben verschillende handzame manicuresetjes in hele leuke opbergdoosjes waarin je een vijltje, knipper en schaartje vindt. De setjes zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Van kunststof doosjes met leuke opdrukken en kleuren tot ook een opbergzakje van PU leer dat ook plaats biedt voor een borstel en kam.

Nagelknipper baby bestellen

Heb je al een baby nagelknipper of schaartje of knipper gezien dat in de smaak valt? Door onze grote voorraden kunnen wij het waarschijnlijk direct uit voorraad leveren. Bestel je het nagelschaartje voor de baby in dat geval voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen bezorgkosten. Wanneer je een van onze megastores bezoekt, betaal je uiteraard ook geen bezorgkosten. Hier vind je ons assortiment. We beschikken momenteel over 10 megastores verspreid over Nederland. Bekijk onze website voor de megastore in jouw regio.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset bestaande uit een schaar, vijl en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en voetjes van je kindje er altijd goed uitzien.

  15,99

  11,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Manicureset

  Met de Bebe-Jou Sepp Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  13,99

  10,39

 • Quick view

  Luma Spikkels Manicureset

  Met de Luma Spikkels Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Manicureset

  Met de Bebe-Jou Steppe Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Difrax Manicureset De Luxe Wit

  Met de Difrax Manicureset De Luxe Wit beschik je over alle accessoires om de handjes van je kindje te verzorgen. De set bestaat uit een nagelknipper, nagelvijl en nagelschaar met veilig afgeronde uiteinden.

  6,49

  5,19

 • Quick view

  Luma Manicureset

  Met de Luma manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,50

 • Quick view

  Luvion Manicureset Blauw

  Met de Luvion Manicureset Blauw beschik je over alle accessoires om de handjes van je kindje te verzorgen. De set bestaat uit een nagelknipper, nagelvijl en nagelschaar met veilig afgeronde uiteinden.

  6,50

  5,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Manicureset

  Met de Bebe-Jou Ollie Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  13,99

  12,80

 • Quick view

  Bebe-Jou Manicureset

  Met de Bebe-Jou manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  Normale prijs: 10,07

  Special Price 8,21

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.

  13,99

  11,19

10 Resultaten
Trustpilot