Oorthermometer baby

Om de temperatuur op te meten van jouw kindje zijn er oorthermometers voor de baby te koop waarop je de temperatuur kunt aflezen. Doordat ze vaak beschikken over een flexibel uiteinde, zijn ze niet heel vervelend voor jouw kindje tijdens de meting. De bediening van de oorthermometers in ons assortiment is heel eenvoudig. Zo heb je snel inzicht in de temperatuur van jouw kindje. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel. Mocht je de baby oorthermometer binnen twee weken toch nog ergens goedkoper vinden dan betalen we het verschil gewoon terug. Bekijk ons assortiment en bestel ook een oorthermometer voor jouw baby.

Lees meer...

Assortiment oorthermometer voor baby

In ons assortiment vind je een baby oorthermometer die een signaal geeft wanneer de temperatuur is bereikt. Daarna is het af te lezen van het grote display. Ook wanneer de batterij leeg is, krijg je daarvan melding. De thermometer heeft een flexibele punt en is waterbestendig. We hebben ook een oorthermometer in het luxere segment. Het beschikt over een mooi duidelijk en groot display, heeft een koortsalarm en geeft ook aan wanneer de batterij leeg is. Deze geavanceerde thermometer schakelt automatisch uit en biedt ook een geheugen voor de laatste meting zodat je snel weet of de toestand verslechtert of verbetert. Met een oorthermometer krijg je een duidelijker en meetbaar beeld van de gesteldheid van jouw kindje. In de webshop vind je ook thermometersetjes. Mocht een oorthermometer bij jouw baby veel weerstand oproepen dan hebben we ook nog fopspeenthermometers in ons assortiment.

Bestellen oorthermometer

Voor het bestellen van de oorthermometer voor jouw baby ga je gewoon even naar onze webshop en kies je daar het gewenste exemplaar. Is het op voorraad en bestel je het voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Indien je zorgt dat de complete bestelling 20 euro of meer is dan is de verzending gratis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto Infrarood Oorthermometer

    De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
    39,99
1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot