Opbergmandjes commode

Aangezien je je kindje elke dag meermaals moet verschonen wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Een goed verzorgingskussen waarmee jouw kindje mooi in het midden blijft liggen, hoort daarbij. Maar daarnaast moet je ook snel bij alle verzorgingsspulletjes kunnen natuurlijk. Met een opbergmand voor de commode heb je alles binnen handbereik. Je vindt een mooie collectie opbergmandjes voor de commode in het assortiment van Babypark. Allemaal van bekende merken en dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden die kwaliteit tegen de laagste prijzen. Dit is ook de reden waarom we de laagsteprijsgarantie kunnen geven op ons gehele assortiment.

Lees meer...

Assortiment commode opbergmand

Wat voor interieur je ook hebt, in het assortiment van Babypark slaag je altijd. We hebben verschillende mooie opbergmandjes voor de commode die gemaakt zijn van 100% katoen dus heerlijk zacht. Je kunt het dus met een gerust hart op de commode plaatsen zodat je snel toegang hebt tot schaartjes, kammetjes en zalfjes. De meeste mandjes hebben een afmeting van circa 22x16cm waardoor ze goed passen op een commode en toch genoeg plaats bieden voor alle verzorgingsspulletjes. Aan de binnenkant zitten ook elastieken voor het plaatsen van flesjes bijvoorbeeld. De mandjes luisteren elke kinderkamer op en door een bijpassend aankleedkussenhoes aan te schaffen maak je er een mooi geheel van. Maak je keuze en bestel vandaag nog.

Bestellen opbergmand commode

Plaats jouw bestelling op een werkdag voor 20:00 uur dan verstuurt onze eigen bezorgdienst de commode opbergmand nog dezelfde dag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Je bent ook altijd welkom om de mandjes in een van onze megastores te komen bekijken. We hebben 10 megastores verspreid over heel Nederland. Daar vind je duizenden vierkante meters met de artikelen uit ons assortiment. Een team van productspecialisten staat klaar voor het beantwoorden van jouw vragen. Op onze website vind je de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fiori Quilted Opbergmandje 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Fiori Quilted Opbergmandje 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de kinderkamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  44,-
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Commodemandje

  Met dit Baby's Only Reef Commodemandje heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Het commodemandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  30,56

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora / Shell Quilted Opbergmand 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Aurora / Shell Quilted Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  44,-
 • Quick view

  Bamboom Commodemandje Met Rits

  Het stijlvolle Bamboom Commodemandje Met Rits zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd op de commode.
  28,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Opbergmandje 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Quilted Opbergmandje 2 Stuks is een praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mand kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Quilted Opbergmand Dusty Blue 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Forest Quilted Opbergmand Dusty Blue 2 Stuks zijn accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  44,-
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt en is wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Overseas Canvas Basket

  In deze Overseas Canvas Basket berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is de mand stijlvol en praktisch in gebruik.
  32,50
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Quilted Opbergmandje Caramel Leaves 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Quilted Opbergmandje Caramel Leaves 2 Stuks zijn stijlvolle en praktische accessoires voor de kinderkamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  44,-
 • Quick view

  Little Dutch Pure Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Pure Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Pure Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt en is wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Roommate House Opbergbox

  In deze Roommate House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.

  Normale prijs: 17,-

  Special Price 13,95

 • Quick view

  Jollein River Knit Commodemandje

  Met het stijlvolle Jollein River Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het mandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Commodemandje

  Met de Baby's Only Sparkle Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  KidsDepot Original Opbergbak

  Bevrijdt de kinderkamer van alle rondslingende spullen met één of meerdere KidsDepot original opbergbakken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en tevens te gebruiken als decoratie.
  34,95
 • Quick view

  Meyco Knots Commodemandje Medium

  In dit Meyco Knots Commodemandje Medium kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging bij de hand hebt.
 • Quick view

  Koeka Runa Commodemandje

  Het Koeka Runa Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Commodemandje

  Met de Baby's Only Flavor Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Commodemandje Kabel Uni

  Met dit stijlvolle Baby's Only commodemandje Kabel heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen.
 • Quick view

  Roommate Multi Box

  In deze Roommate Multi Box berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Je kan de multibox gebruiken als wandrek maar ook als kapstok.
 • Quick view

  Bamboom Toilettas

  Met destijlvolle Bamboom Toilettas ben je van alle gemakken voorzien. De toilettas is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De toilettas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken.
  26,45
98 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot