Opbergmandjes commode

Aangezien je je kindje elke dag meermaals moet verschonen wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Een goed verzorgingskussen waarmee jouw kindje mooi in het midden blijft liggen, hoort daarbij. Maar daarnaast moet je ook snel bij alle verzorgingsspulletjes kunnen natuurlijk. Met een opbergmand voor de commode heb je alles binnen handbereik. Je vindt een mooie collectie opbergmandjes voor de commode in het assortiment van Babypark. Allemaal van bekende merken en dus van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden die kwaliteit tegen de laagste prijzen. Dit is ook de reden waarom we de laagsteprijsgarantie kunnen geven op ons gehele assortiment.

Lees meer...

Assortiment commode opbergmand

Wat voor interieur je ook hebt, in het assortiment van Babypark slaag je altijd. We hebben verschillende mooie opbergmandjes voor de commode die gemaakt zijn van 100% katoen dus heerlijk zacht. Je kunt het dus met een gerust hart op de commode plaatsen zodat je snel toegang hebt tot schaartjes, kammetjes en zalfjes. De meeste mandjes hebben een afmeting van circa 22x16cm waardoor ze goed passen op een commode en toch genoeg plaats bieden voor alle verzorgingsspulletjes. Aan de binnenkant zitten ook elastieken voor het plaatsen van flesjes bijvoorbeeld. De mandjes luisteren elke kinderkamer op en door een bijpassend aankleedkussenhoes aan te schaffen maak je er een mooi geheel van. Maak je keuze en bestel vandaag nog.

Bestellen opbergmand commode

Plaats jouw bestelling op een werkdag voor 20:00 uur dan verstuurt onze eigen bezorgdienst de commode opbergmand nog dezelfde dag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Je bent ook altijd welkom om de mandjes in een van onze megastores te komen bekijken. We hebben 10 megastores verspreid over heel Nederland. Daar vind je duizenden vierkante meters met de artikelen uit ons assortiment. Een team van productspecialisten staat klaar voor het beantwoorden van jouw vragen. Op onze website vind je de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
91 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  15,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Commodemandje Groot Roze

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Commodemandje Groot Roze is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  23,95

  21,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora / Shell Quilted Opbergmand 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Aurora / Shell Quilted Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het commodemandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Commodemandje

  Met dit Baby's Only Reef Commodemandje heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Het commodemandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Groot Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Groot Donkerroze is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  23,95

  21,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Bamboom Commodemandje Met Rits

  Het stijlvolle Bamboom Commodemandje Met Rits zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Klein Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Klein Donkerroze is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  17,95

  15,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks

  De praktische Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Jollein Corduroy Commodemandje

  Met het Jollein Corduroy Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het commodemandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Ferm Living Pear Braides Opbergmand Large Natural

  De Ferm Living Pear Braides Opbergmand Large Natural is voorzien van een rieten ontwerp in de vorm van een peer. Verder beschikt de opbergmand over voldoende ruimte. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  99,-

  68,-

 • Quick view

  Baby's Only Sense Opbergmand Klein

  De Baby's Only Sense Opbergmand Klein is een praktische en stevige mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.

  Normale prijs: 78,95

  Special Price 34,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Opbergbox Caramel

  De Cam Cam Copenhagen Leaves Opbergbox Caramel is ideaal voor het opbergen van de verzorgingsspulletjes voor je kindje. De box is gemaakt van hoogwaardig materiaal en staat leuk op de baby- of kinderkamer.
  44,-
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Commodemandje

  Met het Jollein Spring Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het commodemandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,95

  15,42

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Belly Opbergmandje

  Het stijlvolle Cam Cam Copenhagen Belly Opbergmandje is een stijlvolle accessoire voor de kinderkamer. Het mandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je alles snel hebt opgeruimd.

  27,-

  25,45

 • Quick view

  Baby's Only Sense Opbergmand Groot

  De Baby's Only Sense Opbergmand Groot is een praktische en stevige mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.

  Normale prijs: 78,95

  Special Price 39,95

 • Quick view

  Overseas Canvas Basket

  In deze Overseas Canvas Basket berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. De mand is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is de mand stijlvol en praktisch in gebruik.
  32,95
 • Quick view

  Luma Multi Lines Verzorgingsmand

  Met deze Luma Multi Lines Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  17,99

  16,66

 • Quick view

  Luma Half Moon Verzorgingsmand

  Met deze Luma Half Moon Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  17,99

  17,09

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Opbergzak

  De LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Opbergzak beschikt over voldoende opbergruimte en is leuk te combineren met andere producten van LifeTime. De Sunset Dreams opbergzak is voorzien van een stijlvol design.
  25,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Opbergmand 2 Stuks

  De praktische Cam Cam Copenhagen Poppies Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergmand

  De LIFETIME Kidsrooms Canoe Adventure Opbergmand beschikt over voldoende opbergruimte en is perfect te combineren met andere producten van LifeTime. De Butterflies opbergmand is voorzien van een stijlvol design.
  50,-
91 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot