Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Organizer autostoel

Met alle spullen die we voor de kinderen meenemen onderweg is het handig om dat een beetje netjes een plek te geven. Zo rolt het een en ander niet onder de stoelen weg buiten het bereik van jouw kind. Niet alleen hygiënischer, omdat het speelgoed niet overal rondslingert, maar het biedt ook bescherming voor de autostoel. Met een stoelzak voor de autostoel wordt namelijk de achterzijde van de autostoel beschermd tegen vuil, krassen en andere beschadigingen die zich kunnen voordoen met spelende kinderen op de achterbank. In die wetenschap rijd je zelf ook weer iets zorgelozer.

Lees meer...

Autostoeltje organizer met tablet-vlak

Bij Babypark kun je verschillende handige baby autostoel stoelzakken kopen. Vaak biedt een organizer meerdere opbergzakken waarin alle spulletjes en speelgoed op een overzichtelijke manier opgeborgen kunnen worden. Zo is er plaats voor een drinkbeker en kun je ook een tablet plaatsen die dienst kan doen als tv tijdens de reis. Zet een paar films of tekenfilmseries op een geheugenkaartje en ze zijn uren zoet tijdens elke lange rit. Daarnaast zijn er natuurlijk vakken waar speelgoed in bewaard kan worden of andere zaken die nodig zijn voor onderweg. De baby autostoel stoelzak is eenvoudig aan te brengen aan de autostoel en geschikt voor elke auto. Daarnaast is de autostoeltje organizer ook eenvoudig schoon te houden. Een vochtige doek en milde zeep is voelde om het hoogwaardige materiaal weer schoon te krijgen.

Stoelzak autostoel morgen in huis

Bij Babypark hebben wij niet alleen een brede keuze maar ook een grote voorraad. Zo kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren en in dat geval heb je ze de volgende dag al in huis mits besteld voor 20:00 uur. Je kunt de organizer autostoelen ook altijd even komen bekijken in een van onze 10 Megastores. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag verder.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader