Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slab met opvangbak

Wanneer jouw kindje leert eten en drinken dan gaat dat zoals met alles niet in één keer goed. Zo wil er nogal eens iets de mond van jouw kindje niet halen en ergens anders eindigen. Een slabbetje met opvangbak is daarom een echte musthave omdat het eten dan ook niet op de grond valt. Bij Babypark hebben we verschillende slabbetjes met opvangbak maar kun je bijvoorbeeld ook terecht voor slabbetjes met lange mouwen. Met de slabbetjes zorg je ervoor dat jouw kindje met schone droge kleertje na het eten weer lekker kan spelen. Bekijk ons assortiment aan schattige en praktische slabbetjes en maak jouw keuze.

Lees meer...

Slabbetje met opvangbak

Of je nu voor een gewoon slabbetje gaat of een met lange mouwen, je vindt ze in verschillende vormen en uitvoeringen bij Babypark. Via de kleurfilters in de webshop zoek je ook eenvoudig naar de gewenste kleur. Veel slabbetjes hebben ook leuke, schattige en vrolijke prints. Verstelbare sluitingen, koordjes of klittenband, wel of geen opvangbakje, textiel of kunststof? Je kiest het in onze webshop. Zo hebben we ook slabbetjes van siliconen zoals van Bibs. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en de slab heeft een opvangbak voor alles wat de mond niet haalt. Het is eenvoudig schoon te maken door het slabbetje even af te spoelen. Een lekkere praktische slab dus die je zo weer kunt gebruiken.

Bestellen slabbetje met opvangbak

Zorg er ook voor dat de kleding van jouw kindje schoon blijft door een slab met opvangbak te gebruiken. Scheelt extra kleding om te wassen en voorkomt ook een boel ergernis. Voor welke variant je ook gaat, je bestelt het snel vanuit onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag (mits op voorraad). Voor elke bestelling van 20 euro of meer geldt, dat het gratis bezorgd wordt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

37-44 van 44 producten 44 producten

Populariteit
  • Done by Deer Elphee & Raffi Slab
    7,86 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

37-44 van 44 producten 44 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader