Snelle thermometer

Om de gesteldheid van jouw kindje te weten, is het soms nodig om de temperatuur op te nemen. Ook al omdat jouw baby zelf natuurlijk niet kan aangeven hoe het zich voelt. Bij Babypark hebben we snelle oor thermometers voor de baby waarmee je snel te zien krijgt of jouw kindje koorts heeft. Zoals je van Babypark kunt verwachten zijn de thermometers van A-merken en door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel. Vind je ze binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens anders goedkoper dan betalen we het verschil gewoon terug.

Lees meer...

Assortiment snelle baby thermometer

De oor thermometer is de manier waarop je de temperatuur kunt opnemen bij jouw kindje. Bij Babypark hebben we daar een snelle thermometer voor met display waarop je de temperatuur kunt aflezen. Het uiteinde is flexibel zodat het niet al te vervelend voelt voor jouw kindje. Mocht het toch heel lastig zijn om op deze manier de temperatuur op te nemen dan is er nog een andere methode. In ons assortiment vind je namelijk ook een snelle fopspeen thermometer voor de baby om op een stressvrije wijze de temperatuur op te nemen. Aan de voorzijde is een display zodat je de temperatuur gewoon kunt aflezen terwijl jouw kindje rustig op de speen aan het zuigen is. In het assortiment hebben we ook een snelle oor thermometer voor de baby die een geheugen heeft voor de laatste melding zodat je snel kunt terugzien wat de laatst gemeten temperatuur was. Dat maakt het weer iets eenvoudiger om een verbetering of verslechtering te constateren. Deze snelle thermometer heeft ook een koortsalarm.

Snelle baby thermometer bestellen

Bestel jouw thermometer via de webshop van Babypark. Wanneer je voor 20:00 bestelt op een werkdag, dan versturen we het nog dezelfde dag. Voor bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we geen bezorgkosten rekenen. Langs komen in een van onze tien megastores is ook altijd een optie uiteraard. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Alecto Infrarood Oorthermometer

  De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Taupe

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Taupe nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Sepp Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Luma Spikkels Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Spikkels Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water goed op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Steppe Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Babypark Digitale Thermometer Flexibel

  De Babypark Digitale Thermometer Flexibel is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kleintje meet. De thermometer heeft een flexibele punt, wat fijn is voor je kleintje!
  5,99
 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 6,71

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Luvion Bad / Kamer Thermometer

  Deze Luvion Bad / Kamer Thermometer is door zijn vorm en materiaal een zeer sfeervolle thermometer. De kwalitatief hoogwaardige thermometer geeft een visueel alarm als de temperatuur te hoog is.
  11,95
 • Quick view

  Luma Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  Normale prijs: 16,79

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.

  10,99

  9,95

 • Quick view

  Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw

  Met deze Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw kies je zelf de beste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. De drie verschillende thermometers bevatten een scala aan mogelijkheden.

  29,95

  27,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink

  Meet met de Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer Wit

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  5,99

  4,50

19 Resultaten
Trustpilot