Speelboek

Kinderen kunnen door de kleinste dingetje gefascineerd raken. Alles is nieuw en vormt een grote ontdekkingstocht die de zintuigen prikkelt. Als ouder kun je dat stimuleren door bijvoorbeeld een speelboek voor je baby te kopen. Deze boekjes bieden vele activiteiten die verschillende zintuigen stimuleren. Zo zijn er labeltjes waar het aan kan voelen, een spiegeltje om zichzelf in te zien en soms ook geluid bij het omslaan van de bladzijden. Bij Babypark hebben we verschillende leuke speelboekjes beschikbaar die je altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt aanschaffen.

Lees meer...

Assortiment speelboek baby

Bij Babypark hebben we boekjes voor in bad of boekjes die je vast kunt maken aan een buggy, autostoeltje of wieg/box. Zo heeft je kleintje het speelboek altijd binnen handbereik. Veel van de boekjes zijn van zacht materiaal en al geschikt vanaf de geboorte. Soms bevatten ze ook een bijtspeeltje dat kan helpen bij het verzachten van de pijn van doorkomende tandjes (vaak tussen de 4-7 maanden). We hebben leuke kleurrijke boekjes van Sophie de Giraf maar ook boekjes van stof in zachte kleuren zoals een speelboekje van Nijntje.

Online bestellen baby speelboek

Een speelboekje vormt ook een heel leuk kraamcadeau en blijft ook langer leuk dan een kledingstuk waar het kindje weer snel uitgroeit. Wanneer je vandaag bestelt voor 23:59 uur dan verzenden het baby speelboek nog dezelfde werkdag (mits op voorraad uiteraard). Bestel je voor minimaal 20 euro dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt alle boekjes en de rest van ons assortiment ook altijd even met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores. De adresgegevens staan vermeld op onze website.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  17,95

  14,36

 • Quick view

  Trixie Telboek

  Het Trixie Telboek bestaat uit allerlei pagina's waarop oplopend cijfers en vrolijke diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  8,95
 • Quick view

  Trixie Vormboek

  Het Trixie Vormboek neemt de vorm aan van het dier dat per bladzijde staat afgebeeld. Zo leert je kindje spelenderwijs dieren herkennen. Dankzij de dikke bladzijdes in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om.
  9,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Forest Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose

  Het zachte Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Buggyboekje Rose draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  44,-
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Activiteitenboekje

  Het Jollein Spring Garden Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  24,99

  21,24

 • Quick view

  Trixie Flapjesboek

  Met dit Trixie Flapjesboek leert je kindje spelenderwijs verschillende dieren herkennen. Het boek zit vol flappen die je kindje zelf kan ontdekken en achter iedere flap staat welk dier er staat afgebeeld.

  9,95

  6,25

 • Cashback
  Quick view

  Chicco Elektronisch Dierenboek

  Het Chicco Elektronisch Dierenboek bestaat uit vijf pagina's waarop verschillende schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de dikke kartonnen bladzijden in het boek kan je kindje makkelijk zelf bladeren.

  18,99

  14,44

 • Quick view

  Smallstuff Dolls and Animals Buggyboekje

  Het zachte Smallstuff Dolls and Animals Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Engine and Animals Buggyboekje

  Het zachte Smallstuff Engine and Animals Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  49,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Eerste Dierenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties met dieren uit verschillende leefwerelden. Gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  19,95
 • Quick view

  Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand

  Het Done by Deer Lalee Activiteitenboekje Sand houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.

  39,95

  33,96

 • Quick view

  Little Dutch Regenboog Kleurenboek

  Het Little Dutch Regenboog Kleurenboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat kleurrijke illustraties die de ontwikkeling van je kindje stimuleren. Het is gemakkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek

  Het Little Dutch Boek Mijn Dieren Puzzelboek is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat 4 puzzeltjes met verschillende dierenvriendjes. Het is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  12,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek

  Het Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek prikkelt met verschillende activiteiten en contrasterende structuren de ontwikkeling van je kindje. Het boekje kan eenvoudig bevestigd worden aan een bed of box.

  26,99

  21,99

 • Quick view

  Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen

  Het Little Dutch Mijn Kijkboek - De Wereld Om Je Heen is leuk voor de allerkleinsten. Het boekje bevat illustraties met verschillende thema's uit de alledaagse omgeving. Stimuleert de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Sailors Bay Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje

  Het zachte Little Dutch Flowers & Butterflies Buggyboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!
  8,99
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Boekje Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Boekje Colour Mix houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en een structuren. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Een Dag Met Sophie

  Het Sophie de Giraf boek een dag met Sophie is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.
  8,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende structuren die je kindje interessant zal vinden.
  8,99
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?
  8,50
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot