Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speelboek

Kinderen kunnen door de kleinste dingetje gefascineerd raken. Alles is nieuw en vormt een grote ontdekkingstocht die de zintuigen prikkelt. Als ouder kun je dat stimuleren door bijvoorbeeld een speelboek voor je baby te kopen. Deze boekjes bieden vele activiteiten die verschillende zintuigen stimuleren. Zo zijn er labeltjes waar het aan kan voelen, een spiegeltje om zichzelf in te zien en soms ook geluid bij het omslaan van de bladzijden. Bij Babypark hebben we verschillende leuke speelboekjes beschikbaar die je altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt aanschaffen.

Lees meer...

Assortiment speelboek baby

Bij Babypark hebben we boekjes voor in bad of boekjes die je vast kunt maken aan een buggy, autostoeltje of wieg/box. Zo heeft je kleintje het speelboek altijd binnen handbereik. Veel van de boekjes zijn van zacht materiaal en al geschikt vanaf de geboorte. Soms bevatten ze ook een bijtspeeltje dat kan helpen bij het verzachten van de pijn van doorkomende tandjes (vaak tussen de 4-7 maanden). We hebben leuke kleurrijke boekjes van Sophie de Giraf maar ook boekjes van stof in zachte kleuren zoals een speelboekje van Nijntje.

Online bestellen baby speelboek

Een speelboekje vormt ook een heel leuk kraamcadeau en blijft ook langer leuk dan een kledingstuk waar het kindje weer snel uitgroeit. Wanneer je vandaag bestelt voor 23:59 uur dan verzenden het baby speelboek nog dezelfde werkdag (mits op voorraad uiteraard). Bestel je voor minimaal 20 euro dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt alle boekjes en de rest van ons assortiment ook altijd even met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores. De adresgegevens staan vermeld op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

35 producten

Populariteit
Filteren

35 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader