Speelboek

Kinderen kunnen door de kleinste dingetje gefascineerd raken. Alles is nieuw en vormt een grote ontdekkingstocht die de zintuigen prikkelt. Als ouder kun je dat stimuleren door bijvoorbeeld een speelboek voor je baby te kopen. Deze boekjes bieden vele activiteiten die verschillende zintuigen stimuleren. Zo zijn er labeltjes waar het aan kan voelen, een spiegeltje om zichzelf in te zien en soms ook geluid bij het omslaan van de bladzijden. Bij Babypark hebben we verschillende leuke speelboekjes beschikbaar die je altijd tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt aanschaffen.

Lees meer...

Assortiment speelboek baby

Bij Babypark hebben we boekjes voor in bad of boekjes die je vast kunt maken aan een buggy, autostoeltje of wieg/box. Zo heeft je kleintje het speelboek altijd binnen handbereik. Veel van de boekjes zijn van zacht materiaal en al geschikt vanaf de geboorte. Soms bevatten ze ook een bijtspeeltje dat kan helpen bij het verzachten van de pijn van doorkomende tandjes (vaak tussen de 4-7 maanden). We hebben leuke kleurrijke boekjes van Sophie de Giraf maar ook boekjes van stof in zachte kleuren zoals een speelboekje van Nijntje.

Online bestellen baby speelboek

Een speelboekje vormt ook een heel leuk kraamcadeau en blijft ook langer leuk dan een kledingstuk waar het kindje weer snel uitgroeit. Wanneer je vandaag bestelt voor 23:59 uur dan verzenden het baby speelboek nog dezelfde werkdag (mits op voorraad uiteraard). Bestel je voor minimaal 20 euro dan rekenen we geen verzendkosten. Je kunt alle boekjes en de rest van ons assortiment ook altijd even met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores. De adresgegevens staan vermeld op onze website.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Ocean Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Activiteitenboekje Colour Mix houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en structuren. Verder is het boekje gemaakt van zacht materiaal.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Cam Cam Aqua Theme Boekje

  Het Cam Cam Aqua Theme Boekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje van Cam Cam is dubbelzijdig en beschikt over verschillende plaatjes die je kindje erg leuk zal vinden.

  32,90

  26,32

 • Quick view

  Yookidoo Lights & Music First Book Speelboek

  Het Yookidoo Lights & Music First Book Speelboek speelt klassieke melodieën af en is voorzien van licht, verschillende texturen, gebruikte onderdelen en een spiegel. Veel speelplezier voor je baby dus!

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!

  8,99

  6,39

 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Grote Speelboek Sophie

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Grote Speelboek Sophie draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Een Dag Met Sophie

  Het Sophie de Giraf boek een dag met Sophie is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.

  7,99

  6,39

 • Quick view

  Sophie de Giraf Numero'golo Boekje

  Het Sophie de Giraf Numero'golo Boekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over drie zachte kaarten waar je kindje op kan bijten en sabbelen als de tandjes doorkomen.

  16,99

  13,59

 • Quick view

  Tiny Love Meadow Days Eerste Boekje

  Het Tiny Love Meadow Days Eerste Boekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje is dubbelzijdig en beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  19,95

  13,56

 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?

  8,50

  6,80

 • Quick view

  Snoozebaby Activiteitenboekje

  Met dit leuke Snoozebaby Activiteitenboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is eenvoudig te bevestigen doormiddel van klittenband en is voorzien van leuke figuurtjes.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Sophie Gaat Op Stap draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende structuren die je kindje interessant zal vinden.

  7,99

  6,-

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Sophie En Haar Vriendjes

  Het Sophie de Giraf boek Sophie en haar vriendjes is leuk voor de allerkleinsten. Gemakkelijk door te bladeren en vol met leuke tekeningen en texturen.

  10,-

  8,-

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Boekje Colour Mix

  Het Done by Deer Sea Friends Boekje Colour Mix houdt je kindje lekker bezig. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes, labeltjes en een structuren. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  22,95

  16,48

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  15,95

  10,80

15 Resultaten
Trustpilot