Online BamBam knuffeldoekjes cadeau doen

 

Prachtige cadeautjes vanuit Nederland
Het Nederlandse merk BamBam heeft een prachtige cadeaucollectie voor baby's van 0 tot 1 jaar. BamBam combineert een hoogwaardige kwaliteit met een chic voorkomen en geweldige comfort. Zo ook met de BamBam speendoekjes, die je uiteraard zelf mag aanschaffen maar die ook erg leuk zijn om te geven aan de ouders van een nieuwgeborene.

BamBam bij Babypark.nl
Ieder BamBam knuffeldoekje die je bij ons in de aanbieding vindt, heeft een bijzonder ontwerp, gecombineerd met de kwaliteit en stijl die je van dit merk mag verwachten. De uniciteit springt er direct uit. Doordat ieder BamBam speendoekje zo bijzonder is vormgegeven, is het niet echt moeilijk je over te laten halen zo'n knuffeldoekje van BamBam te kopen.

Het ultieme kraamcadeau
Bij BamBam knuffeldoekjes wordt gebruik gemaakt van zachte kleuren, waardoor de artikelen er nog mooier en stijlvoller uitzien. Wanneer je op zoek bent naar iets om cadeau te doen voor een baby, ben je nu wellicht op de juiste plek beland. Met zo'n prachtig speendoekje van BamBam heb je het ultieme kraamcadeau gevonden, voor jezelf of een ander. Eén ding is zeker: iedere ouder zal dit beamen!

Lees meer...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bambam Elephant Knuffeldoekje

  Dit schattige BamBam Elephant Knuffeldoekje voelt zacht en comfortabel zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het knuffeldoekje is inclusief een bijpassende giftbox, extra leuk om weg te geven!
  16,95
 • Quick view

  Bambam Bear Knuffeldoekje

  Met dit schattige en stijlvolle Bambam Bear Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen! Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  15,95
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Blue

  De superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Blue vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  14,95
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Lagoon

  Deze superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Lagoon vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  14,95
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Pink

  De superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Pink vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  14,95
 • Quick view

  BamBam Duck Knuffeldoekje Grey

  Het superzachte BamBam Duck Knuffeldoekje Grey vinden baby's heerlijk om mee te spelen en te slapen. In het midden van het knuffeldoekje zit een naamlabel waarom de naam van je kind geschreven kan worden.
  14,95
6 Resultaten
Trustpilot