Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes van Bebe-Jou

 

De ervaring van Bebe-Jou
Doordat Bebe-jou al decennialang babyproducten ontwerpt, kun je er bij dit merk van uitgaan dat je spulletjes in huis haalt die veilig en goed zijn voor je baby en praktisch zijn voor jou. De producten van Bebe-Jou worden gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit, dus je kunt er lang van genieten.

Bebe-Jou knuffeldoekje en speendoekjes
Bij Babypark.nl zijn er verschillende Bebe-Jou knuffeldoekjes in de aanbieding. Elk Bebe-Jou knuffeldoekje dat je kunt kopen heeft een leuk en uniek ontwerp, dat niet alleen handig is in gebruik maar ook nog eens leuk is om naar te kijken. Door de fijne stoffen waarmee Bebe-Jou knuffeldoekjes worden gemaakt, zal je baby de doekjes heel prettig vinden.

Daarnaast hebben we ook Bebe-Jou speendoekjes in ons assortiment. Die voelen ontzettend zacht aan en zijn daardoor uitermate geschikt voor je kwetsbare baby. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kindje het doekje in zijn mond stopt, want hiervoor zijn ze gemaakt en is in het ontwerp duidelijk rekening gehouden. De stoffen waar het Bebe-Jou speendoekje van is gemaakt, zijn niet schadelijk, dus je kunt je baby er zorgeloos zijn gang mee laten gaan. Dit geeft een erg fijn gevoel!

Lees meer...
  • Bebe-Jou Pure Cotton Knuffeldoekje
    14,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader