Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Koeka speendoekjes online verkrijgbaar bij Babypark.nl

 

Koeka
Bij Koeka geven ze om kinderen en denken ze ten alle tijde aan hun gezondheid. Bij Koeka ben je er daarom zeker van dat al hun producten veilig zijn en dat er geen gebruik wordt gemaakt van materialen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Met de producten van Koeka kun je dus zorgeloos je eigen ding doen, terwijl je baby heerlijk ermee aan het spelen is.

Je baby's eigen Koeka knuffeldoekje
Bij Babypark.nl vind je de diverse knuffeldoekjes van Koeka. Ieder Koeka speendoekje heeft een ontzettend leuk en bijzonder design, dat uniek is in zijn soort. Koeka knuffeldoekjes worden gemaakt van zachte materialen, waardoor ze heerlijk zullen aanvoelen voor je baby. Wij hebben Koeka knuffeldoekjes in de aanbieding in verschillende kleuren, zodat je het doekje kunt aanpassen op je eigen smaak.

Zoals ieder merk heeft ook Koeka 'standaard' kleuren als roze en blauw in haar collectie opgenomen. Echter houdt het daar niet bij op. Bij ons kun je Koeka speendoekjes kopen in ongelofelijk veel kleuren. Hierbij kun je denken aan natureltinten, maar ook aan fellere kleuren. Pas de kleur aan op jouw voorkeuren of laat het passen bij je interieur!

Lees meer...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Koeka Faro Speendoekje
    Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader