Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffeldoekjes

Smallstuff knuffeldoekjes

Een Smallstuff knuffeldoekje is één van de eerste dingen waar je kindje mee kan spelen. Het kan zo’n doekje al vrij snel vastpakken en ermee friemelen. Veel baby’s kunnen zich heel lang vermaken met een knuffeldoekje van Smallstuff. Een Smallstuff knuffeldoekje is dan ook een echte aanrader. Het is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

Lees meer...

Nog meer details van een Smallstuff knuffeldoekje

Als je kindje wat ouder is, kan het ook met een Smallstuff knuffeldoekje knuffelen. Het doekje zal voor de kleine heel vertrouwd aanvoelen. Smallstuff knuffeldoekjes zijn gemaakt van zachte materialen in zachte tinten. Sommige knuffeldoekjes van Smallstuff zijn gehaakt en gebreid. De ontwerpers hebben een voorliefde voor klassieke handwerktechnieken. In veel gevallen kun je een Smallstuff knuffeldoekjes ook gebruiken als speendoekje. Aan het knuffeldoekje zit een lus voor het bevestigen van de speen. Het voordeel van een speendoekje is dat je de speen van je kindje niet snel kwijtraakt. Daarnaast kan je kindje tijdens het zuigen op de speen ook fijn met het doekje knuffelen.

Over Smallstuff

Smallstuff is een leuk Deels label van speelgoed, decoratiemateriaal voor de kinderkamer, beddengoed en eetgerei voor kinderen. Alles is gemaakt met een liefde voor kleuren en hele speciale ontwerpen. Sommige Smallstuff items zijn met de hand gehaakt of gebreid. Verder zijn veel items gemaakt van natuurlijke materialen als katoen en hout. Smallstuff heeft een sfeervolle, retro uitstraling. Op veel Smallstuff producten komen bloemen terug. De ontwerpers lieten zich inspireren door kinderen en hun belevingswereld. Ook Scandinavische moeders die van zachte tinten en klassieke dessins houden, vormden een belangrijke inspiratiebron. Jouw gewenste speendoekje of knuffeldoekje van Smallstuff en andere Smallstuff producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Thuis of je ook bent, zoek jij leuke Smallstuff knuffeldoekjes en accessoires uit!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader