Happy Horse muziekmobielen

 

Ontwerpen vol humor

Happy Horse brengt al decennia lang een uitgebreide parade aan knuffeldieren op de markt. Stuk voor stuk toveren de originele ontwerpen een glimlach op ieders gezicht. Het team van Happy Horse heeft humor hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de indrukwekkende collectie eigenwijze knuffeldieren en aanverwante artikelen, die uiteraard ook allemaal aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

Lees meer...

Natuurlijk kun je bij Babypark de Happy Horse collectie kopen. Online, in onze folders en in onze winkels vind je steeds de nieuwste aanbieding. Wedden dat niet alleen baby, maar ook opa, tante en de oppas moeten grinniken om de Happy Horse knuffels?

 

Happy Horse boxmobiel

Ook de Happy Horse boxmobielen blinken uit door hun originaliteit en kwaliteit. Tip: speel het muziekje van de Happy Horse muziekmobiel al vaak af tijdens je zwangerschap, je kindje zal dan na de geboorte het liedje herkennen! Als je kindje wat ouder is ligt hij of zij met sprankelende oogjes naar de ronddraaiende figuurtjes te kijken, en weer wat later wordt het proberen pakken van de bewegende knuffels het allerleukste spelletje!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Dikkie Dik Muziekmobiel

    De Happy Horse Dikkie Dik Muziekmobiel maakt onderdeel uit van de serie "Dikkie Dik" en is perfect te combineren met de andere knuffels en speeltjes. Eenvoudig te monteren aan het ledikant of de box.
    63,99
1 Resultaten