Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Spiegel hoofdsteun baby

Wanneer je wilt zien hoe het met jouw baby achterin is dan is het gevaarlijk om je al rijdend om te draaien. En baby’s worden natuurlijk nog omgekeerd met de autostoel op de achterbank gezet zodat je alsnog geen zicht hebt op jouw kindje. Gebruik een hoofdsteun spiegel voor jouw baby zodat je je niet hoeft om te draaien. Door een snelle blik te werpen op jouw achteruitkijkspiegel kun je dan jouw baby in de hoofdsteun spiegel zien. Een geruststellend gevoel voor slechts een kleine investering. En bij Babypark weet je ook zeker dat het de kleinste investering is aangezien wij op ons assortiment de laagsteprijsgarantie bieden. Zo betaal je nooit teveel voor jouw spiegeltje.

Lees meer...

Assortiment baby hoofdsteun spiegel

Een spiegel voor een hoofdsteun om jouw baby in de gaten te houden, is verkrijgbaar in verschillende varianten. Door verstelbare riemen zijn de spiegels vaak aan elk type hoofdsteun te bevestigen. Deze spiegels zijn ideaal wanneer je jouw kindje omgekeerd op de achterbank vervoert. Niet alleen geeft het jou gemoedsrust, het zorgt er ook voor dat jouw kindje zich beter op zijn of haar gemak voelt. Hij/zij kan jou namelijk ook zien vanuit het spiegeltje. Bekijk ons assortiment om jouw keuze voor een spiegel hoofdsteun voor de baby te maken.

Hoofdsteun spiegel voor baby bestellen

Bestel jouw hoofdsteun spiegel voor de baby vandaag nog bij Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Is jouw bestelling 20 euro of meer dan is de bezorging gratis. Je bent ook altijd welkom om onze megastores te bezoeken. Je vindt er 10 verspreid over heel Nederland waar je ons assortiment met eigen ogen kunt komen bekijken. Naast andere type autospiegeltjes kun je ook al onze andere producten bekijken. Ons team van productspecialisten helpt je graag verder. De adresgegevens en openingstijden staan vermeld op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader