Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Spiegel voor auto om baby te zien

Soms wil je graag zien wat er op de achterbank gebeurt wanneer jouw baby huilt of wanneer jouw kinderen ruzie maken o.i.d. Je omdraaien terwijl je rijdt, is natuurlijk erg gevaarlijk. Een extra spiegeltje om jouw kroost op de achterbank in de gaten te houden, biedt dan uitkomst. Ook op zoek naar een spiegel voor jouw auto om jouw baby te zien? In het assortiment van Babypark vind je een collectie van handige autospiegels. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel. Mocht je het spiegeltje binnen twee weken na aanschaf toch ergens nog goedkoper zien dan betalen we het verschil gewoon terug. Voor elk budget is er een geschikt spiegeltje te vinden waar je lang plezier van zult beleven. Bestel dus ook een spiegel voor in de auto om jouw baby te zien in de autostoel.

Lees meer...

Assortiment spiegel om baby te zien in auto

De spiegels zijn op verschillende manieren te bevestigen, net wat de situatie vereist. Heb je jouw baby in tegengestelde richting geplaatst? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegeltje dat je met een zuignap kunt monteren op de achterruit van de auto. Zo kun je in jouw achteruitkijkspiegeltje jouw baby’s gezicht zien. Een geruststellende gedachte. Hoe je het ook monteert; bij Babypark hebben we een spiegel om jouw baby te zien in de auto. Van sommige merken hebben we ook spiegeltjes die voorzien zijn van lichtjes en geluidjes om jouw kindje op de achterbank bezig te houden. Zo fungeert het meteen als speelgoed dat de zintuigen van jouw kindje stimuleert.

Bestellen autospiegel baby

Bestel jouw spiegel voor in de auto om de baby te zien voor 20:00 uur via onze webshop en we zorgen ervoor dat het dezelfde dag wordt verstuurd. Is de bestelwaarde ook boven de 20 euro dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Je bent ook altijd welkom om langs te komen in 1 van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland kunt vinden. De adresgegevens en openingstijden staan vermeld op de website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader