Spiegel voor auto om baby te zien

Soms wil je graag zien wat er op de achterbank gebeurt wanneer jouw baby huilt of wanneer jouw kinderen ruzie maken o.i.d. Je omdraaien terwijl je rijdt, is natuurlijk erg gevaarlijk. Een extra spiegeltje om jouw kroost op de achterbank in de gaten te houden, biedt dan uitkomst. Ook op zoek naar een spiegel voor jouw auto om jouw baby te zien? In het assortiment van Babypark vind je een collectie van handige autospiegels. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel. Mocht je het spiegeltje binnen twee weken na aanschaf toch ergens nog goedkoper zien dan betalen we het verschil gewoon terug. Voor elk budget is er een geschikt spiegeltje te vinden waar je lang plezier van zult beleven. Bestel dus ook een spiegel voor in de auto om jouw baby te zien in de autostoel.

Lees meer...

Assortiment spiegel om baby te zien in auto

De spiegels zijn op verschillende manieren te bevestigen, net wat de situatie vereist. Heb je jouw baby in tegengestelde richting geplaatst? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegeltje dat je met een zuignap kunt monteren op de achterruit van de auto. Zo kun je in jouw achteruitkijkspiegeltje jouw baby’s gezicht zien. Een geruststellende gedachte. Hoe je het ook monteert; bij Babypark hebben we een spiegel om jouw baby te zien in de auto. Van sommige merken hebben we ook spiegeltjes die voorzien zijn van lichtjes en geluidjes om jouw kindje op de achterbank bezig te houden. Zo fungeert het meteen als speelgoed dat de zintuigen van jouw kindje stimuleert.

Bestellen autospiegel baby

Bestel jouw spiegel voor in de auto om de baby te zien voor 20:00 uur via onze webshop en we zorgen ervoor dat het dezelfde dag wordt verstuurd. Is de bestelwaarde ook boven de 20 euro dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Je bent ook altijd welkom om langs te komen in 1 van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland kunt vinden. De adresgegevens en openingstijden staan vermeld op de website.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  25,56

 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart

  De A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  15,95

 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.

  22,95

  17,55

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  14,95

9 Resultaten
Trustpilot