Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stoelverhoger auto

Een autostoelverhoger of zittingverhoger zijn zogenoemde groep 2/3 zitjes waarbij de rugleuning vaak afneembaar is. Deze stoeltjes kunnen worden gebruikt voor kinderen vanaf zo’n 15-22 kilogram en kunnen in combinatie worden gebruikt met de gordel die in de auto aanwezig is. Het gebruik van een autostoeltje is verplicht voor kinderen tot 1,35 meter (in Duitsland zelfs tot 1,50). Wanneer een autostoelverhoger niet zou worden gebruikt, dan zou bij deze kinderen de gordel over de hals lopen in plaats van over de schouder. Dit kan uiteraard voor onveilige situaties zorgen buiten het feit dat het ongemakkelijk zit. De autostoelen met rugleuning en zijsteunen zijn het veiligste omdat het kind dan bij een botsing beter beschermd is.

Lees meer...

Autostoelen verhoger

De stoelverhoger voor de auto is niet alleen veilig en comfortabel maar ook praktisch omdat het eenvoudig schoon te maken is. De bekleding is eenvoudig te verwijderen om te wassen in de wasmachine. Het installeren van het stoeltje is ook eenvoudig met behulp van de 3-punts autogordel. Een stoelverhoger is lichtgewicht en kan daardoor makkelijk gewisseld worden tussen meerdere auto's. Ideaal voor in een tweede auto of voor opa's en oma's!

Autostoelverhoger

Bekijk de autostoelverhogers in ons assortiment en kies wat het beste bij jou past. Is een rugleuning niet praktisch omdat jouw kind daar te groot voor is, dan zijn er ook stoelverhogers te verkrijgen waarbij de rugleuning is te verwijderen of zonder worden geleverd. Het biedt daarmee minder veiligheid dan de stoelen met rugleuning maar is altijd nog een stuk veiliger dan helemaal geen stoelverhoger in de auto. Bestel online of rijdt naar een van onze 10 Megastores om meteen met een stoeltje terug te kunnen rijden. Onze productspecialisten voorzien je graag van advies en kunnen een demonstratie van de montage laten zien.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje
    199,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader