Flexa bedden

 

Maak de tienerkamer compleet met een Flexa bed. Flexa bedden zien er vaak strak en trendy uit. Tegelijkertijd zijn sommige Flexa bedden heel tijdloos. Je kunt ze bijna overal mee combineren en ze blijven altijd leuk. Een Flexa bed is dan ook een aanrader!

Lees meer...

 

Flexa meubels combineren

Flexa meubels zijn onderling goed met elkaar te combineren. Je mixt en matcht de meubels tot een compleet eigen stijl. Combineer een Flexa bed met andere Flexa meubels, zoals een nachtkastje, een bureau en een linnenkast. Zo stel je een echte topkamer samen!

 

Flexa bedden bestellen

Flexa bedden bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Thuis of waar je ook bent, maak je in alle rust je keuze. Zodra wij jouw online order hebben ontvangen, doen wij er alles aan om het Flexa bed zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Flexa White Bed 90 x 200 cm

  Het Flexa White Bed 90 x 200 cm is een wit éénpersoonsbed met poten in de kleur berken. Het is een strak en eigentijds bed van Flexa wat is bestemd voor je peuter.
  239,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed met 3/4 Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm

  De Flexa Classic Bed met 3/4 Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm is een mooi bed uit de Classic serie van het merk Flexa. Het bed is voorzien van 3/4 uitvalbeveiliging wat extra veiligheid biedt.
  389,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed Met Onderschuifbed

  Dit Flexa Classic Bed Met Onderschuifbed is een praktisch bed. Tevens is het onderschuifbed is eenvoudig onder het bed vandaan te halen. Het bed wordt geleverd met een rolbodem.
  457,-
 • Quick view

  Flexa Play Bed 90 x 190 cm

  De Flexa Play Bed 90 x 190 cm heeft een moderne look. Speciaal ontworpen voor het jonge kind. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal gecombineerd met berkenhout. Uiteraard een bed waar je veel plezier van hebt.

  199,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed met 1/2 Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm

  Het Flexa Classic Bed met 1/2 Uitvalbeveiliging 90 x 200 cm is voorzien van 1/2 uitvalbeveiliging, wat voor extra veiligheid zorgt. Ideaal voor het kindje die de stap naar het grote bed maakt.
  377,-
 • Quick view

  Flexa White Bedbank Met Laden 90 x 200 cm

  Het Flexa White Bedbank Met Laden 90 x 200 cm is een heerlijke bed waarop je overdag ook lekker kan relaxen! Onder het bed bevinden zich opbergladen die de nodige opbergruimte bieden. Gemaakt van kwalitatief MDF.
  484,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Twijfelaar Bed 120 x 200 cm

  De Flexa Popsicle Twijfelaar 120 x 200 cm is een praktisch bed voor één of twee personen. Het is voorzien een eikenhouten ombouw met verschillende gekleurde details. Het is een tijdloos bed wat vele jaren mee gaat.
  729,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed 90 x 190 cm

  Flexa Classic Bed 90 x 190 cm is origineel éénpersoonsledikant uit de Classic serie van het merk Flexa. Gemaakt van kwalitatief grenenhout zodat je er veel jaar plezier van hebt.
  266,-
 • Quick view

  Flexa Classic Bed 90 x 200 cm

  Het Flexa Classic Bed 90 x 200 cm is origineel éénpersoonsledikant uit de Classic serie van het merk Flexa. Gemaakt van kwalitatief grenenhout zodat het vele jaren mee kan.
  266,-
 • Quick view

  Flexa White Bedbank Met Logeerbed 90 x 200 cm

  Het Flexa White Bedbank Met Logeerbed 90 x 200 cm is een heerlijke bed waarop je overdag ook lekker kan relaxen! Onder het bed bevind zich een bedlade die de ruimte bieden voor een logé Gemaakt van kwalitatief MDF.
  553,-
 • Quick view

  Flexa White Bed Uitschuifbaar

  Het Flexa White Flexa White Bed Uitschuifbaar is een praktisch bed wat met je kindje meegroeit. Het is uit te schuiven vanaf 140 cm tot 190 cm. Het juniorbed is gemaakt van kwalitatief MDF wat is gecombineerd met essenhout.
  347,-
11 Resultaten