Uv shirt baby

Van het Duitse merk Laessig hebben wij verschillende vrolijke uv t shirts voor de baby. Deze baby uv shirts bieden een beschermingsfactor van 50+ waardoor jouw kindje veiliger buiten kan spelen. De shirtjes bieden veel draagcomfort door de zachte elastische stof en de platte naden. Hierdoor zal het kindje het ook niet onprettig vinden om het shirt aan te houden op het strand en bij het zwembad. Zo blijft jouw kindje beschermd tegen de schadelijke uv-straling. Het is ook een shirt dat lang zal meegaan doordat het Lycra Xtra Life materiaal er voor zorgt dat het shirt perfect zijn vorm en kleur behoudt.

Lees meer...

Baby uv shirt met leuke print

In ons assortiment hebben wij verschillende leuke uv shirts voor de baby. De shirts zijn beschikbaar in vrolijke zomerse effen kleuren, met streeppatroon en met of zonder een leuke print. Zo hebben sommige shirts een afbeelding van een duikbootje of krab wat natuurlijk erg leuk is voor op het strand of zwembad. Maar ook de print van een zonnetje of bijtje is natuurlijk erg leuk voor een zomerse touch. En in de zomer doen deze shirts dus prima hun werk om jouw kindje tegen de schadelijke uv-straling te beschermen.

Uv t shirt baby online bestellen

Zoals je van Babypark gewend bent, zijn alle shirtjes scherp geprijsd. Wij geven dan ook op alle producten de laagsteprijsgarantie. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd en bestel je voor 20:00 uur dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Zo heb je een uv shirt voor jouw baby vaak al de volgende dag in huis, mits voorradig natuurlijk. Je bent ook altijd welkom om een van onze megastores te bezoeken om daar alle shirtjes eens op je gemak te bekijken. Babypark beschikt over 10 megastores verspreidt over heel Nederland. De adressen van alle vestigingen vind je terug op onze website.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Blue

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Korte Mouw Green

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Korte Mouw Green wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Ship In A Bottle UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Ship In A Bottle UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Coral

  Met het Laessig Striped UV T-shirt Korte Mouw Coral wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Lighthouse UV T-shirt Lange Mouw White

  Met het Laessig Lighthouse UV T-shirt Lange Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White

  Met het Laessig Beach House UV T-shirt Korte Mouw White wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Lange Mouw Blue

  Met het Laessig Mr. Seagull UV T-shirt Lange Mouw Blue wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,96
 • Quick view

  Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White-Pink

  Met het Laessig Splash Fun UV T-shirt Lange Mouw White-Pink wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Sunshine UV T-shirt Lange Mouw Mint

  Met het Laessig Sunshine UV T-shirt Lange Mouw Mint wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Laessig UV T-shirt Korte Mouw Peach 6 Mnd

  Met het Laessig UV T-shirt wordt je kindje tijdens warme dagen beschermt tegen de zon. Het T-shirt beschikt over een naadloze binnenvoering en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  23,95
14 Resultaten