Zonnepet baby

Een zonnepetje voor een baby is tijdens dagen met felle zon een must. De kwetsbare huid kan met de zonnehoedjes uit het assortiment van Babypark op een effectieve wijze worden beschermd. De baby zonnepet beschikt over een brede rand die over de nek valt zodat naast het hoofdje ook de nek wordt beschermd. Bekijk onze uitgebreide collectie baby zonnehoedjes en zonnepetjes.

Lees meer...

Matchende baby zonnepetjes

De Elodie Details lijn is gemaakt van 100% katoen en sluit met behulp van een trekkoordje perfect om het hoofdje van jouw kindje. Zo valt het niet telkens af tijdens het spelen. De Details serie komt in verschillende lijnen. In elke kledinglijn biedt het merk ook andere kledingstukken zodat je altijd een matchend geheel hebt. Er zijn vele keuzes zodat er altijd wel een hoedje is dat aan jouw smaak voldoet. Van Trixie hebben ook schitterende hoedjes die net als die van Elodie in bepaalde kledinglijnen vallen. Zo zijn ook deze baby zonnepetjes perfect te combineren met de andere kledingstukken uit dezelfde lijn.

Zonnepetje baby bestellen

Je bestelt alle zonnehoedjes eenvoudig uit onze webshop. Bestellen voor 20:00 uur betekent dat het dezelfde dag wordt verzonden indien op voorraad. Is de bestelling 20 euro of meer dan verzenden wij de baby zonnepet gratis. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de laagste prijs doordat wij continu de prijzen van onze concurrenten controleren. In het geval je na aanschaf het product toch nog binnen twee weken ergens anders goedkoper aantreft dan betalen we het verschil alsnog terug. Dat is onze laagsteprijsgarantie. Wil je de zonnepet voor de baby eerst komen passen dan kan dat in een van onze 10 megastores in Nederland. Je vindt de adressen op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Flap Zonnehoedje

  Met dit Laessig Flap Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en beschikt over een extra lange flap, waardoor het nekje ook goed beschermt wordt.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Seagull Zonnehoedje

  Met dit Laessig Seagull Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en kan aan beide kanten gedragen worden.
  17,95
 • Quick view

  Elodie Details Sandy Stripe Zonnehoedje

  Het Elodie Details Sandy Stripe Zonnehoedje beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  25,90
 • Quick view

  Laessig Seal Zonnehoedje

  Met dit Laessig Seal Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en kan aan beide kanten gedragen worden.
  0,-
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Zonnehoedje 24-36 Mnd

  Het Elodie Details Embedding Bloom Zonnehoedje 24-36 Mnd beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  54,90
5 Resultaten