Zonnehoedje baby

Een baby kan niet even de schaduw inlopen wanneer het hem/haar te heet wordt. Het is daarom de taak van de ouder om het kindje tegen de felle zonnestralen te beschermen. Baby zonnehoedjes zijn daarbij onontbeerlijk. Bij Babypark hebben we een assortiment aan verschillende leuke hoedjes die niet alleen goed beschermen tegen de zon maar er ook nog enorm schattig uitzien. De hoedjes matchen leuk bij de babykleding die je in ons assortiment vindt.

Lees meer...

Zonnehoedjes baby in verschillende modellen

Zo hebben we verschillende zonnehoedjes voor de baby die te gebruiken zijn vanaf 3 maanden tot 3 jaar (afhankelijk van het gekozen model). Door de extra lange rand wordt ook het nekje van jouw kindje goed beschermd tegen de brandende zon. Sommige hoedjes zijn ook geschikt vanaf de geboorte. Door trekkoordjes past het baby zonnehoedje prima op het hoofdje van jouw kindje. Veel hoedjes zijn van 100% katoen dus prettig voor de zomerse dagen. Onze collectie bevat vele verschillende soorten prints en kleuren die er allemaal schitterend uitzien en de keuze er niet op zullen vergemakkelijken.

Zonnehoedje baby bestellen

De zonnehoedjes voor jouw baby bestel je eenvoudig vanuit onze webshop. Kies het model en de maat en voeg het toe aan jouw winkelmandje. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan wordt het baby zonnehoedje nog dezelfde dag verstuurd. Heeft de totale bestelling een bestelwaarde van 20 euro of meer dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. En wat de prijzen van onze producten betreft, betaal je ook nooit teveel. Babypark is de grootste en goedkoopste babywinkel van Europa en heeft een apart team dat de prijzen in de markt controleert zodat wij je de beste aanbiedingen kunnen blijven doen. Mocht je binnen twee weken na aanschaf het toch nog ergens anders goedkoper zien dan krijg je gewoon het verschil terug omdat je aankoop gedekt is door onze laagsteprijsgarantie.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Amelia Leo Zonnehoedje

  Dit leuke Liewood Amelia Leo Zonnehoedje is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het stijlvolle hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Zonnehoedje

  Het Elodie Details Faded Rose Zonnehoedje ziet er vrolijk uit en beschermt je kindje tegen de warme zonnestralen. Het hoedje beschikt over een perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,90
 • Quick view

  Elodie Details Hello Sunshine Zonnehoedje

  Het Elodie Details Hello Sunshine Zonnehoedje ziet er vrolijk uit en beschermt je kindje tegen de warme zonnestralen. Het hoedje beschikt over een perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,90
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Zonnehoedje

  Het Elodie Details Mineral Green Zonnehoedje ziet er vrolijk uit en beschermt je kindje tegen de warme zonnestralen. Het hoedje beschikt over een perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,90
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Zonnehoedje

  Het Elodie Details Playful Pepe Zonnehoedje ziet er vrolijk uit en beschermt je kindje tegen de warme zonnestralen. Het hoedje beschikt over een perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,90
 • Quick view

  Liewood Gorm Zonnehoedje Fern / Rose

  Dit leuke Liewood Gorm Zonnehoedje Fern / Rose is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Gorm Zonnehoedje Dino Mix

  Dit leuke Liewood Gorm Zonnehoedje Dino Mix is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Yvonne Zonnehoedje Dark Rose

  Dit Liewood Yvonne Zonnehoedje Dark Rose is een onmisbaar item voor je kindje tijdens de warme zomermaanden. Dankzij het hoedje blijven de nek en het hoofd goed beschermd tegen de felle zomerstralen.
  25,-
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Zonnehoedje

  Het Elodie Details Dots of Fauna Zonnehoedje beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  31,90
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Zonnehoedje 24-36 Mnd

  Het Elodie Details Embedding Bloom Zonnehoedje 24-36 Mnd beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  54,90
 • Quick view

  Elodie Details Gold Shimmer Zonnehoedje

  Het Elodie Details Gold Shimmer Zonnehoedje beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  31,90
 • Quick view

  Elodie Details Zonnehoedje Powder Pink 0-6 Mnd

  Het Elodie Details Zomerhoedje beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  31,90
 • Quick view

  Trixie Sheep Zonnehoedje

  Dit Trixie Sheep Zonnehoedje beschermd je kindje tegen de felle zonnestralen. De rand is extra lang zodat het nekje van je kindje ook goed bedekt is. Verder is het hoedje voorzien van een leuke print.
  14,95
13 Resultaten