Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Onderweg

Maxi-Cosi veiligheid voor onderweg

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Maxi-Cosi producten voor veiligheid onderweg. Kijk welke veiligheidsproducten jij nog niet hebt en die het reizen met je kindje veel veiliger maken. Een Maxi-Cosi baby spiegel voor in de auto is bijvoorbeeld ideaal!

Lees meer...

Baby autospiegel van Maxi-Cosi

Dankzij een Maxi-Cosi baby autospiegel houd je je kindje onderweg goed in de gaten. Een Maxi-Cosi autospiegel is handig als je kindje in de auto zit tegen de rijrichting in. Voor de veiligheid wordt altijd geadviseerd om je kindje in de eerste maanden, voor zolang het kan, omgekeerd in de auto te zetten. Bij een frontale botsing heeft je kindje dan minder kans op letsel. Aangezien vrijwel de meeste botsingen frontaal zijn, zorgt dit voor een veiliger situatie. Zit je kindje tegen de rijrichting in, dan kun je de kleine wel minder goed in de gaten houden. Daarom is een baby autospiegel van Maxi-Cosi heel handig. Je plaatst deze spiegel aan de leuning van de achterbank, boven je kindje. Kijk je zelf in de spiegel, dan zie je je baby door deze spiegel zitten. Zo kun je zien waar je kindje mee bezig is.

Over Maxi-Cosi

Maxi-Cosi is een merk van veilige autostoeltjes en kinderwagens. De ontwerpers van Maxi-Cosi willen met hun producten ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van je kindje. Dankzij de allerveiligste autostoel die je in één keer vastklikt en een hele betrouwbare kinderwagen, kun jij zorgeloos genieten van je gezin. Door te achterhalen wat niet werkt, kunnen de ontwerpers Maxi-Cosi veiligheidsartikelen voor je baby maken die wél werken. Zij vinden het belangrijk om te luisteren naar wat hedendaagse ouders willen en passen daar hun producten op aan. Iets dat zo pril en kwetsbaar is als een nieuw leven, is belangrijk om te koesteren en te beschermen. Maxi-Cosi veiligheidsartikelen voor je baby zijn in veel gevallen onmisbaar en niet meer weg te denken. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring bedenken de ontwerpers van Maxi-Cosi steeds weer producten die er toe doen en die echt iets bijdragen aan de tijd die gezinnen met elkaar doorbrengen.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader