Munchkin veiligheid voor onderweg

Zorg voor zoveel mogelijk veiligheid onderweg met Munchkin baby veiligheidsproducten. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Munchkin producten voor meer veiligheid onderweg. Hieronder lees je meer over deze veilige, handige en comfortabele producten die gemaakt zijn om jouw kindje een optimale bescherming te bieden.

Lees meer...

Munchkin baby autospiegel

In de eerste periode na de geboorte is het voor je kindje het meest veilig om achterwaarts in de auto te liggen. Bij een frontale botsing heeft je kindje dan de minste kans op letsel. Aangezien vrijwel de meeste botsingen frontaal zijn, zorgt dit voor een veiliger situatie. Zit je kindje tegen de rijrichting in, dan kun je hem onderweg alleen niet zien. Hier is iets op bedacht: de baby autospiegel! Dankzij een Munchkin baby autospiegel kun je tóch je baby in de gaten houden. Je bevestigt de Munchkin baby autospiegel boven je kindje aan de leuning van de achterbank van de auto, bijvoorbeeld aan de hoofdsteun. Werp je een blik in de achteruitkijkspiegel van de auto, dan zie je je baby door de baby autospiegel. Een Munchkin baby autospiegel geeft je meer gemoedsrust onderweg.

Over Munchkin

Munchkin wil ouders verrassen met mooie en goede babyproducten. Het bedrijf wil de wereld bevrijden van afgezaagde babyproducten en streeft ernaar om met slimme oplossingen te komen. Innovatie is dan ook een belangrijk doel van Munchkin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Munchkin meerdere uitvindingen op zijn naam heeft staan, waarvan het patenten bezit. Daarnaast heeft Munchkin in de loop van de tijd zo’n dertig industriële prijzen gewonnen. Jouw gewenste Munchkin baby veiligheidsproducten bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde producten direct op de post. Jij krijgt deze dan morgen thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Munchkin Baby Autospiegel

  De Munchkin baby autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van stevig materiaal en kan 360° draaien en kantelen.
  14,99
 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.
  34,95
3 Resultaten
Trustpilot