Purseat veiligheid voor onderweg

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Purseat producten voor meer veiligheid onderweg. Sommige Purseat veiligheidsartikelen zijn heel multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken.

Lees meer...

Een Purseat reisbedje en autostoeltje ineen

Een Purseat autostoeltje dat je ook als reisbedje kunt gebruiken, is ideaal als je op reis gaat. Het autostoeltje is bijvoorbeeld handig mee te nemen in het vliegtuig. Het is zo compact opvouwbaar, dat het meestal prima mee te nemen is in het vliegtuig. Het tasje is 40x36x19 cm en weegt slechts 6 kg. Het Purseat autostoeltje is te gebruiken als een groep 2 en als een groep 3 autostoeltje. Dat betekent dat je het zitje niet alleen als austostoeltje maar ook als zitverhoger te gebruiken is. Het zit je is uitgebreid getest en voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen. Als autostoeltje is de Purseat te gebruiken voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Door het autostoeltje plat te leggen, gebruik je het als Purseat reisbedje. Als reisbedje is de Purseat te gebruiken vanaf de leeftijd van 1,5 tot ongeveer 7 jaar. Dankzij het Purseat autostoeltje en reisbedje geniet je kindje onderweg van een groot comfort. Het zitje voelt heel zacht aan. Een groot voordeel van de Purseat is dat het heel gemakkelijk te installeren is. Je neemt het heel gemakkelijk in gebruik.

Over Purseat<h/2>

Purseat streeft wil graag veiligheid ‘gemakkelijker maken’. Verder streven de ontwerpers van Purseat naar innovatieve concepten voor meer veiligheid in het leven met je kindje. Purseat producten geven je kindje comfort en veiligheid onderweg. De Purseat veiligheidsartikelen van jouw wensen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Purseat Autostoeltje / Reisbed

    Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
    239,-
1 Resultaten