Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Onderweg

Stokke veiligheid voor onderweg

Op deze pagina vind je Stokke veiligheidsproducten voor onderweg. Veel items van Stokke zijn heel innovatief. De ontwerpers komen telkens weer met verrassende oplossingen die het reizen met je kindje stukken makkelijker en veiliger maken. Kijk snel verder welke Stokke veiligheidsproducten jij nog mist en heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Multifunctionele koffer van Stokke

Een multifuctionele koffer van Stokke is ook te gebruiken als baby reisbedje. Zo kan je kindje onderweg heerlijk slapen. De bovenzijde van deze koffer verander je in een handomdraai in een reisbedje voor je kindje dat je in de meeste gevallen zelfs in het vliegtuig kunt gebruiken. Kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen ook op de koffer rijden. De koffer gebruik je dan als een soort loopauto. Dit multifunctionele veiligheidsartikel is dus koffer, loopauto én baby reisbedje van Stokke inéén. Deze handige koffer is een echte aanrader!

Over Stokke

Stokke is een Scandinavisch merk van echte kwaliteitsproducten voor kinderen. Inmiddels zijn meerdere generaties al opgegroeid met de echte Stokke klassiekers als de Stokke Xplory kinderwagen en de TripTrap stoel. Stokke maakt de producten met als doel de band tussen ouders en kinderen te verstevigen. Met dit doel voor ogen bedacht Stokke de Xplory kinderwagen met een zitje dat je naar je toe kunt draaien, zodat jij en je kindje tijdens de wandeling oogcontact kunnen houden. Een omkeerbaar zitje was toen nog niet zo gangbaar. Dankzij de Stokke TripTrap kan je kindje in elke nieuwe levensfase weer heel comfortabel aan tafel zitten. Ook volwassenen zitten heel comfortabel op deze stoel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog innovatieve, comfortabele en veilige Stokke producten voor meer veiligheid onderweg. Profiteer van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie! Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
  • Stokke® JetKids™ BedBox® 2.0
    159,20 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader