DotBaby billendoekjes box

 

Met de DotBaby easy wipe box of billendoekjes box heb je meer dan alleen maar een opbergbox voor billendoekjes of babydoekjes. Er zit namelijk ook een handig opbergvak in voor kleine spulletjes die je graag tijdens het verschonen bij de hand hebt. Een DotBaby billendoekjes box is handig voor gebruik op de commode. Aangezien je je kindje dagelijks meerdere keren verschoont, is het wel fijn als je hiervoor extra handige hulpmiddelen hebt. Een billendoekjes box van Dotbaby binnen handbereik geeft je net wat meer gemak.

Lees meer...

DotBaby easy wipe box met een leuk design

De DotBaby easy wipe box ziet er niet uit als alle andere easy wipe boxen. Deze heeft een geheel eigentijds uiterlijk. De kleurtjes geven een fris en vrolijk tintje aan het geheel. Het klepje voor de billendoekjes is door de uitsparing makkelijk te openen. Je hoeft dus niet meer moeilijk te doen met een klepje dat niet open gaat wanneer je er op drukt. Dat is voortaan verleden tijd!

Meer van DotBaby

Bij Babypark kun je niet alleen terecht voor een billendoekjes box van DotBaby. Wij verkopen ook veel hulpmiddelen voor de zindelijkheidstraining van DotBaby. Denk bijvoorbeeld aan een plaspotje of een extra toiletbril voor je kleintje. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een DotBaby billendoekjes box en andere items van Dotbaby online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling, dan doen wij de billendoekjes box vandaag nog op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd, tenzij de Dot Baby easy wipe box niet bij ons op voorraad is. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Dot. Box

    Dat handig ook mooi kan zijn bewijst deze multifunctionele dot.box met twee opbergvakken.
    19,90
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot