ErgoPouch inbakerdoeken

 

Is je kindje vaak onrustig en kan het maar niet in slaap komen doordat het steeds weer ongecontroleerde maaibewegingen met de armpjes maakt? Dan kan een ErgoPouch inbakerdoek wonderen doen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment ErgoPouch inbakerdoeken.

Lees meer...

 

Veilig inbakeren met ErgoPouch inbakerdoeken

Met een ErgoPouch inbakerdoek is de kans op verkeerd inbakeren veel kleiner dan met een gewone doek. In een ErgoPouch inbakerdoek is je kindje ook niet zo strak ingebakerd. Je kindje is ingebakerd maar heeft nog wel redelijk wat bewegingsruimte. Ook de rekbare stof van de inbakerdoek draagt hier aan bij.

 

Over ErgoPouch

ErgoPouch is een Australisch bedrijf van goede kwaliteit inbakerdoeken en slaapzakken. Voor deze producten gebruikt ErgoPouch stoffen die zo prettig mogelijk aanvoelen voor de kwetsbare babyhuid. De stoffen zijn ook ademend, zodat je kindje het niet te warm krijgt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern

  De ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  33,-
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek

  De ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  44,-
2 Resultaten