Wikkeldoeken

Een wikkeldoek is heel handig om te hebben. Meestal is een wikkeldoek multifunctioneel. Het ene moment gebruik je deze om je kindje mee af te drogen, het volgende moment als waskussenhoes.

Lees meer...

Nog meer mogelijkheden

En dat is dan nog maar een greep uit de functies die een wikkeldoek kan vervullen. Je kindje kan er bijvoorbeeld op spelen. Een wikkeldoek is ook heel fijn om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld in het autostoeltje of in de buggy. Met een wikkeldoek kan je kindje in het autostoeltje veel fijner slapen. Een wikkeldoek kan ook bescherming geven tegen de zon.

Bijzondere wikkeldoeken

Sommige wikkeldoeken zijn speciaal bedoeld voor het inbakeren van je kindje. Omdat het inbakeren met een gewone doek vaak verkeerd gebeurt, zijn er inbakerdoeken ontworpen die het inbakeren een stuk gemakkelijker maken. Verder verkopen wij wikkeldoeken met een soort capuchon. Deze zijn bedoeld om je kindje na het badderen af te drogen en warm te houden.

Lees minder...
123 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek Warm Grey 2 Stuks

  Deze prachtige Witlof For Kids Beleaf Hydrofiele Doek Warm Grey 2 Stuks is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  22,95
 • Quick view

  Done By Deer Happy Dots Wikkeldoek 2 Stuks

  De Done By Deer Happy Dots Wikkeldoek 2 Stuks bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Ze hebben een afmeting van 120 x 120 cm en hebben een vrolijk motief. Wasbaar op 60 C°.
  22,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Wikkelcape

  In deze Koeka Vigo Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  45,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Dots Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Done By Deer Contour Wikkeldoek 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Wikkeldoek 2 Stuks bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Ze hebben een afmeting van 120 x 120 cm en hebben een vrolijk motief. Wasbaar op 60 C°.
  22,95
 • Quick view

  Bamboom Wikkeldoek XL Streep

  De Bamboom Wikkeldoek XL Streep Grijs / Grijs is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De doek is extra groot met afmetingen van 120 x 120 cm.
  19,95
 • Quick view

  Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak

  Deze heerlijk zachte Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak is multifunctioneel! Gebruik het als wikkeldoek voor in de wieg, box of kinderwagen of als voetenzak voor in de buggy, wipstoel of autostoel.
  38,95
 • Quick view

  Jollein Flamingo Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks

  De Jollein Flamingo Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Multidoek

  De Bebe-Jou Sweet Deer Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Neutral / Uni Grijs 3 Stuks

  De Meyco Panter Swaddle Neutral / Uni Grijs 3 Stuksis de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Wikkeldoek

  De Bebe-Jou Hello Little One Wikkeldoek is een handig item om je kindje af te drogen na het badderen. De doek is gemaakt van katoen en voor verschillenden doeleinden te gebruiken.
  17,99
 • Quick view

  Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks

  De Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Wikkeldeken

  De Luma Lovely Sky Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Swaddle 2 Stuks

  De Fabs World Panda Dreams Hydrofiel Swaddle is erg handig bij het verschonen en het wassen van je pasgeboren baby. De swaddle is gemaakt van hoogwaardig hydrofiel katoen en wordt geleverd per 2-stuks.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Lodger Solid Hydrofieldoek 2 Stuks

  De Lodger Solid Hydrofieldoek 2 Stuks is een trendy en multifunctionele doek. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 120 x 120 cm.
  29,90
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Multidoek

  De Bebe-Jou Ollie Multidoek is een multifunctionele doekdat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Done By Deer Balloon Wikkeldoek 2 Stuks

  De Done By Deer Balloon Wikkeldoek 2 Stuks bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Ze hebben een afmeting van 120 x 120 cm en hebben een vrolijk motief. Wasbaar op 60 C°.
  22,95
 • Quick view

  Puckababy® The Gogo Newborn 0-7 Mnd

  Ideale wikkeldoek die je zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken. De GoGo houd je kind lekker warm en biedt optimale bescherming.
  49,99
 • Quick view

  Luma Ice Cream Wikkeldeken

  De Luma Ice Cream Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Luma Paper Boats Wikkeldeken

  De Luma Paper Boats Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Joolz Essentials Deken

  De multifunctionele Joolz Essentials Deken is perfect te combineren met zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagen en is gemaakt van organische katoenvezels. De zachte, jersey binnenkant voelt comfortabel aan.
  55,95
 • Quick view

  Jollein Leopard Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Leopard Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
123 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6